Formația Melting Dice a lansat un nou videoclip și susține un nou...

Formația Melting Dice a lansat un nou videoclip și susține un nou concert acasă

0
DISTRIBUIȚI
Melting Dice susține un concert la M2 Event Venue

Melting Dice va susține un concert acasă, la Timișoara, evenimentul urmând să beneficieze de o deschidere asigurată de Ioan Popovici. Recent, formația timișoreană a lansat o nouă melodie care poartă titlul de „Lucruri simple”, care beneficiează și de un videoclip.

Trupa de rock alternativ Melting Dice s-a înființat în Timișoara în toamna anului 2014, având în componența inițială patru membri: Flavius Vutan (chitară), Sorin Ghiniță, (tobe), Dani Șimon (bas), Bogdan Cotîrță (chitară și voce) Anul 2015 a însemnat pentru Melting Dice primele festivaluri și concerte proprii, iar în primăvara anului 2016 trupa a lansat primul videoclip pentru piesa „Inert”.


În 2017 apare primul album: „Cord Cablu Creier”, iar în 2020 se lansează cel de-al doilea material discografic, EP-ul „Mat deschis”. Tot în 2020, locul lui Dani Șimon la bas este luat de Adolf Vegh, iar Flavius Vutan părăsește trupa. In 2021 trupa a funcționat în formula de trio, iar din 2022 a revenit la una de cvartet, componența actuală fiind cu Bogdan Cotîrță (voce si chitara), Sorin Ghiniță (tobe), Alfred Paroș (bas) și Cristi Paroș (clape).

Ioan Popovici este un compozitor și instrumentist din Timișoara care, de-a lungul carierei, a făcut parte din mai multe proiecte locale de rock alternativ ca, Effect, Flare și mai apoi, Flarehead. În acest moment, Ioan a pus bazele unei noi trupe în care elementele principale îl reprezintă vibe-ul, energia și inspirația personală. Cu o abordare ce se încadrează, din punct de vedere stilistic, între acel pop-rock/ska cu influențe clare de undeva de peste ocean și un rock alternativ cumva tipic pentru plaiurile noastre, Ioan Popovici încearcă, prin abordarea lirică mai ales, să propage în spațiul muzical autohton un mesaj pozitiv, cu o energie nouă.

Concertul Melting Dice și Ioan Popovici va avea loc joi, 29 februarie, de la ora 20, la M2 Event Venue, în Timișoara, iar biletele de intrare costă 40 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.