Încă trei noduri rutiere vor fi construite pe A1 în vestul ţării....

Încă trei noduri rutiere vor fi construite pe A1 în vestul ţării. Au fost aprobate studiile de fezabilitate

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-239754801">
Foto: Cristian Pistol / Facebook

CNAIR a avizat studiile de fezabilitate pentru construcţia a încă trei noduri rutiere de legătură cu Autostrada A1 în vestul ţării. Două dintre ele sunt în Timiş iar al treilea se află pe teritoriul judeţului Hunedoara.

„Am avizat astăzi în CTE – #CNAIR studiile de fezabilitate necesare construcției a trei noi noduri rutiere pe #A1 în județele #Timiș și #Hunedoara!”, a declarat Cristian Pistol, directorul CNAIR.

Este vorba de: Nodul rutier Bethausen, amplasat la intersecția autostrăzii A1 (km 450+210) cu drumul județean DJ609, în județul Timiș; Nodul rutier Recaș, amplasat la intersecția autostrăzii A1 (km 485+030) cu drumul județean DJ609E, în județul Timiș; respectiv Nodul rutier Sântuhalm, amplasat la intersecția autostrăzii A1 (km 362+813) cu drumul comunal #DC129, în județul Hunedoara.

Valoarea totală estimată a celor trei contracte este de 290,7 milioane lei (fără TVA) din fonduri europene nerambursabile.

„După finalizarea și avizarea Proiectului Tehnic și a Proiectului Tehnic de Execuție vom începe elaborarea documentațiilor tehnice pentru lansarea licitațiilor în vederea încheierii contractelor pentru construcția celor trei noduri rutiere”, a mai spus Pistol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.