Întreruperi în alimentarea cu apă în Timişoara şi împrejurimi. Anunţurile Aquatim şi...

Întreruperi în alimentarea cu apă în Timişoara şi împrejurimi. Anunţurile Aquatim şi Colterm

0
DISTRIBUIȚI

Aquatim a anunţat că azi, între orele 9-15, se va executa o conectare de conducte la intersecția străzilor Constantin cel Mare și Sfinții Apostoli Petru și Pavel.

„Lucrările fac parte din proiectul CL12 – Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 3, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Martir Silviu Motohon (între Pomiculturii și Ecoului), Aleea Arcașilor, Perlei (între Pomiculturii și Sfinții Apostoli Petru și Pavel), Calea Sever Bocu (între Pomiculturii și Aleea Arcașilor), Constantin cel Mare (între Pomiculturii și Sfinții Apostoli Petru și Pavel) și Ecoului, inclusiv la Punctul Termic”, a transmis compania de apă.

„Având în vedere notificarea transmisă de către AQUATIM SA privind execuția unor lucrări de conectare conducete, la intersecția străzilor Constantin cel Mare și Sfinții Apostoli Petru și Pavel, planificate pentru ziua de luni, 26.02.2024, între orele 9:00 – 15:00, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum la PT 28.


Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Constantin cel Mare, Ecoului, Martir Silviu Motohon, Perlei – în total un număr de 26 de branșamente”, a informat şi Colterm.

De asemenea, tot azi, între orele 9-18 se va executa o conectare de conducte la intersecția străzilor Mureș și Meziad. Lucrările fac parte din proiectul CL13 – Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Sud – Lot 2, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Meziad și Martir Dumitru Jugănaru.

Altfel, din cauza unor avarii apa e întreruptă, până la ora 15, în Timişoara, pe străzile Chevereşului, Pomiculturii, Arhitect Laszlo Szekely, respectiv în Sânandrei și Utvin. În cartierul Aeroport presiunea va fi scăzută pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție. Din acelaşi motiv apa e întreruptă la Izvin până vineri inclusiv, în intervalul orar 9-15.

Mâine, 27 februarie, între orele 9-18 se va executa o conectare de conducte la intersecția Bulevardului Take Ionescu cu strada Nicu Filipescu. „Lucrările fac parte din proiectul CL12 – Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 2, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Nicu Filipescu (inclusiv la Punctul Termic), Semenic, Dimitrie Paciurea, Nicolae Iorga, Doctor Alexandru Martha, precum și la branșamentul Prefecturii din strada Henri Coandă”, a mai informat Aquatim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.