Maryliss lansează discul de debut: „Cred că undeva în rădăcinile mele sunt...

Maryliss lansează discul de debut: „Cred că undeva în rădăcinile mele sunt old school, de aia am vrut să lansez un album”

0
DISTRIBUIȚI

Primul album discografic semnat Maryliss – care poartă titlul de First – se va lansa oficial cu un concert extraordinar care va avea loc joi 22 februarie, de la ora 20 la Timișoara în clubul Pixel.

„Muzica noastră este la bază pop cu diverse influențe. Avem arome de rock, new wave, funk și chiar și drum’n bass. Am experiementat multe direcții, chiar și country. Deși avem diverse influențe, cumva discul ăsta e un tot unitar. Una din cele mai surprinzătoare piese pentru mine…ca și producție…a fost cea realizată cu George Denis care face muzică de film. Am explorat multe direcții pe album și ne-am dorit să vedem unde ne situăm , unde ne simțim cel mai bine și să vedem de acum încolo exact pe ce plusăm mai departe”,, spune Maryliss.

Primul ei single Nu Renunța”, a luat naștere în 2016, iar în 2019 artista a lansat mai multe singleluri consecutive, primul fiind“ În Urma Ta” care s-a calificat pe locul 2 în cadrul concursului național Bega Music Festival , la secțiunea de creație. La final de 2019, Maryliss a lansat următorul single, “Cafea Arsă”, piesă care se regăsește și pe coloana sonoră a filmului “Șoapte”. În 2023, Maryliss, se califică în Finala Națională Eurovision cu piesa “ Hai, Vino!”, piesă ce se regaseste și pe albumul de debut “ FIRST”, un proiect muzical cuprinzător cu 12 piese ce explorează sonorități și influențe diferite.

„Colaborareea cu producătorul muzical al discului, Ovidiu Dodo Moldovan s-a născut după diverse încercări.


Pe parcurs s-a legat o prietenie între noi și…la un moment dat s-a sădit ideea asta în mine de a scoate un album. A fost un proces foarte lung. În pandemie am avut într-adevăr mai mult timp să scriu fiindcă nu mai aveam concerte…am scris deja piese și pentru viitorul album…dar cel mai mult am lucrat la acest album acum în ultimul an, am tras pe ultima sută de metri, cum se spune. Cu numele de First am vrut să subliniem faptul că este primul nostru strigăt de a ne face auziți și de a ne promova muzica proprie. Totodată titlul semnifică și primele emoții pe care le trăiești…prima dragoste, prima dezamăgire, prima relație de prietenie, Cred că undeva în rădăcinile mele sunt și eu old school, de aia am vrut să lansez un album. Mi-a plăcut întotdeauna ideea de a avea ceva palpabil. Mi-am dorit ca tot materialul pe care l-am propus să fie undeva strâns și să pot să-l ofer mai departe persoanelor dragi. Să rămână acolo, nu doar pe cloud. Discul va exista sub formă de CD. Avem un prim videoclip, care este cel mai complex și îndrăzneț videoclip de-al meu de până acum. În acest clip au fost implicați mulți oameni. Este filmat în colaborare cu Tiimisoara Film Society. În videoclip apare mama mea…sunt foarte emoționată pentru lucrul acesta fiindcă am reușit să o aduc și să se bucure de experiența asta. În clip apare și Ana Maria Pandele care este actriță la Teatrul Național din Timișoara. Filmările au durat multe zile și au fost mulți oameni implicați”,, ne-a declarat Maryliss.

Alături de Maryliss, la concertul de lansare a discului First se vor afla și membrii band-ului: Silviu Dan Iliescu- chitară, Ovidiu Dodo Moldovan- clape, Andrei Ghilea- bass și Alex Florescu- tobe.
În deschiderea acestui concert va evolua Diana Ivan, o cântăreață de 19 ani născută și stabilită în Timișoara. În ciuda vârstei fragede, Diana și-a făcut deja un nume înregistrând primul ei EP, „Relic”, cu Ovidiu Dodo Moldovan (ARTonic Productions) și cucerind diverse scene și concursuri muzicale din toată țara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.