Noapte specială cu germanul Super Flu la Timișoara (video)

Noapte specială cu germanul Super Flu la Timișoara (video)

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-59169941">

Binecunoscutul artist german Super Flu a fost prezent la sfârșitul săptămânii trecute la Timișoara, fiind invitatul special al evenimentului care a marcat aniversarea a 15 ani de existență a brandul de petreceri Cyclic, unul dintre primii promotori de evenimente muzicale din România. Party-ul memorabil organizat în colaborare cu Undertheivy la Faber a atras un public numeros, iar Super Flu a demonstrat că faima de care se bucură în întreaga lume este cât se poate de justificată.

Super Flu este un artist electronic de renume, care a făcut istorie în lumea muzicii electronice. Originar din Halle, Germania, el a captivat publicul din întreaga lume cu o energie contagioasă, peisaje sonore de genuri diferite și un talent pentru a transforma orice locație într-o petrecere de dans de neuitat. Muzica sa îmbină perfect elementele techno, house și electro, creând un amestec unic, stimulant și care trezește sufletul. Seturile sale sunt cunoscute pentru tranzițiile dinamice, schimbările neașteptate și un flux fără cusur care menține nivelul de energie ridicat de la început până la sfârșit. La acest party au mai mixat Lemon și Varga b2b Max Rein.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.