Noi achiziţii la Banat Girls: o junioară şi o străină care marchează...

Noi achiziţii la Banat Girls: o junioară şi o străină care marchează o premieră pentru liga feminină

0
DISTRIBUIȚI

Banat Girls a mai prezentat două transferuri în noul an. Tânăra Gabriela Ivăncescu şi Suzuho Yamasaki, prima jucătoare niponă care va evolua în elita feminină, sunt noutăţile din lotul timişencelor.

După Laura Vogt, Anca Dobai şi Nara Da Costa, echipa din Comloşu Mare, alături de care se pregăteşte şi americanca Francesca Paige Frerick (încă neanunţată oficial), şi-a mai prezentat două achiziţii.

Gabriela Ivăncescu joacă în apărare şi a fost descoperită de Tiberiu Turloiu la Iohanisfeld. „A fost legitimată la FC Porto Bega, alături de grupele de băieți și a fost mai întâi portar. Fiind o jucătoate mai energică, antrenorul a scos-o din poartă și a transformat-o în fundaș. A participat de-a lungul timpului la mai multe turnee și s-a antrenat și sub comanda lui Marcel Răducanu. Gabriela are acum 14 ani și este mezina lotului nostru, dar este o jucătoare este ambițioasă și își dorește să facă performanță în fotbal”, se arată în descrierea clubului.

„În afara fotbalului sunt pasionata de muzica, desen și de motociclete! Obiectivul meu este sa joc în Echipa Națională de fotbal a României, sa fiu alături de familia mea, cu tot ce este posibil”, a spus Gabriela Ivăncescu.

Japoneza Suzuho Yamasaki e „prima fotbalistă din Țara Soarelui Răsare care va evolua în Superliga feminină”.


„A început fotbalul în țara natală la Hanzan FC, apoi la Marugame ELF, după care au urmat trei sezoane la Sakuyou. Între 2018 și 2023 a evoluat pentru University of Tennesse Southern, pentru care a jucat 105 meciuri și și-a trecut în cont 19 goluri și 51 de assist-uri. Are în palmares alături de echipa americana titlul de campioană națională în 2021. Su, așa cum îi spun colegele, are prezențe în naționalele sub 14 și sub 17 ani”, informează Banat Girls.

„Am jucat fotbal în Statele Unite ale Americii timp de 5 ani şi am decis să vin la această echipă pentru că am vrut să aflu mai multe despre fotbalul european. Antrenorul şi colegele sunt oameni minunaţi, care m-au primit foarte bine. Mă bucur că am venit la această echipa”, a declarat Suzuho Yamasaki.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.