Percheziții în Banat. Bijuterii, parfumuri și haine contrafăcute, în valoare de 3...

Percheziții în Banat. Bijuterii, parfumuri și haine contrafăcute, în valoare de 3 milioane de lei, confiscate de polițiști

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-323891466">

Polițiștii din Caraș-Severin au făcut luni două percheziții domiciliare în localitatea Oțelu Roșu la persoane bănuite de evaziune fiscală și contrafacerea unor mărfuri.

Potrivit anchetatorilor, din cercetări a rezultat că suspecții ar fi achiziționat bijuterii din metal galben și alb, parfumuri, articole de îmbrăcăminte și țigarete netimbrate, cu scopul de a le comercializa ulterior către diverse persoane fizice, fără a achita taxe și impozite către bugetul de stat.

Două persoane au fost duse la audieri.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 6,5 kilograme de bijuterii din metal galben, 3,4 kilograme de bijuterii din metal alb, peste 700 de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte și 181 de parfumuri purtând însemnele unor mărci cunoscute, articole susceptibile a fi contrafăcute, aproape 5.800 de euro și 4.400 de țigarete fără timbru fiscal.

Valoarea totală a bunurilor ridicate este de aproximativ 3.000.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.