Percheziții la traficanți de droguri din Timiș. Ce au descoperit polițiștii (video)

Percheziții la traficanți de droguri din Timiș. Ce au descoperit polițiștii (video)

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii DIICOT Timișoara, au documentat de Ziua Îndrăgostiților activitatea infracțională a două persoane, bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc.

„Din cercetările efectuate a reieșit că, în perioada octombrie 2023 – februarie 2024, aceștia ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, droguri de risc și mare risc, către consumatori din județul Timiș.


Au fost puse în aplicare 16 mandate de percheziție domiciliară, fiind descoperite și ridicate aproximativ 20 de grame de cocaină, 20 de grame de 4-CMC, comprimate ecstasy (droguri de mare risc), canabis (drog de risc), toate porționate și ambalate în scopul comercializării, seturi de plicuri tip zip-lock noi, grindere, cântare electronice de precizie, înscrisuri și sume de bani”, a transmis IPJ Timiș.

Procurorii DIICOT Serviciul Teritorial Timișoara au dispus ieri reținerea acestora, pentru 24 de ore. Astăzi, 15 februarie, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș, cu propunere de arestare preventivă a persoanelor cercetate, pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.