Peste 120 de jucători înscrişi la prima ediţie a Campionatului Judeţean de...

Peste 120 de jucători înscrişi la prima ediţie a Campionatului Judeţean de Padel Timiş

0
DISTRIBUIȚI

Peste 120 de sportivi s-au înscris la prima ediţie a Campionatului Judeţean de Padel – Timiş, format organizat în premieră în ţară, sub conducerea Federației de Padel din România.

„Cu această competiție, organizată în premieră națională, continuăm promovarea padelului în județul Timiș și în România, după un an în care Timișoara a găzduit Cupa României și a demonstrat că acest sport se bucură de un interes din ce în ce mai mare. Este o mare satisfacție să vedem că toată investiția noastră dă roade, prin numărul mare de sportivi care s-au înscris în competiție și nu numai.


Deja vorbim de o comunitate de jucători de padel în vestul țării, o comunitate cu o creștere organică, aliniată în trendul mondial al acestui sport care are cea mai dinamică evoluție. Cele mai recente statistici ne arată că la finele anului trecut existau deja peste 25 de milioane de practicanți de padel în toată lumea, iar sportivii timișoreni și timișeni vin să întărească rândurile. Transmitem mult succes participanților în competiția pe care am inițiat-o”, a declarat Lucian Perescu, reprezentantul Padel Center, clubul organizator al competiției.

CJ Padel Timiş începe luni, 19 februarie, cu 65 de echipe înscrise pe cele trei paliere competiționale. Sunt 18 echipe înscrise în Divizia A (nivel 1), alte 20 vor evolua în Divizia B (nivel 2), iar restul de 27 de echipe joacă în Divizia C (nivel 3).

Cu sprijinul sponsorilor sunt puse în joc premii în bani în valoare de 4.000 de euro, precum și premii constând în articole sportive profesionale. Jocurile au loc la Padel Center (strada Praga nr.6, Dumbrăvița). Detalii suplimentare pe pagina padelcenter.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.