Petrecere specială alături de artistul german Super Flu, la Timișoara

Petrecere specială alături de artistul german Super Flu, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Brandul de petreceri Cyclic – unul dintre primii promotori de evenimente muzicale din România – sărbătorește 15 ani de existență , la Timișoara cu un party memorabil, care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni.

Cyclic alături de brandul local de party Undertheivy îi invită pe amatorii de muzici electronice la un eveniment care îl va avea în prim plan pe Super Flu, un artist electronic de renume, care a făcut istorie în lumea muzicii electronice de dans cu hituri muzicale și energie live.

Super Flu și-a croit o nișă unică în lumea vibrantă a muzicii electronice dance.


Originar din Halle, Germania, el a captivat publicul din întreaga lume cu o energie contagioasă, peisaje sonore de genuri diferite și un talent pentru a transforma orice locație într-o petrecere de dans de neuitat. Muzica sa îmbină perfect elementele techno, house și electro, creând un amestec unic, stimulant și care trezește sufletul. Seturile sale sunt cunoscute pentru tranzițiile dinamice, schimbările neașteptate și un flux fără cusur care menține nivelul de energie ridicat de la început până la sfârșit.

Party-ul va avea loc sâmbătă 24 februarie de la ora 23 la Faber Timișoara, iar alături de Super Flu la fața locului vor mai mixa Lemon și Varga b2b Max Rein.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.