Regina muzicii techno din Napoli a făcut spectacol la Timișoara (foto)

Regina muzicii techno din Napoli a făcut spectacol la Timișoara (foto)

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-106497964">
Foto: Flavius Neamciuc

La sfârșitul săptămânii trecute, amatorii de muzici electronice din Timișoara au avut parte de o noapte specială, alături de „regina muzicii techno din Napoli“, cum este cunoscută Deborah De Luca, una din cele mai carismatice DJ-iţe italiene.

Evenimentul desfășurat sub genericul Spontan Superstars 2 a avut loc în incinta Centrului Regional de Afaceri din Timișoara, unde publicul a avut parte de un sound excelent și efecte vizuale care au adăugat un plus acestei petreceri.

Binecunoscută publicului local pentru prezențele ei pline de șarm în Timișoara, Deborah s-a născut la periferia orașului Napoli în 1980. Primul job a fost de chelneriță la diverse cluburi, apoi pentru câțiva ani a fost dansatoare. Deși în liceu a urmat căile design-ului vestimentar, aceasta s-a întors în orașul natal, unde l-a întâlnit pe producătorul și DJ-ul Giuseppe Cennamo, alături de care a învățat sound-ul muzicii electronice. Talentul a fost mână în mână cu ambiția, astfel Deborah de Luca își deschide propriul label în anul 2013 numit Sola_mente Records. Fiind apreciată de diverși artiști precum Magda, DJ Ralf, Someone Else și Layo & Buswaka, artista a ajuns peste granițele Italiei și a cucerit întreaga lume. Îndrăgostită până peste cap de publicul român, Deborah de Luca a lansat în decembrie 2014 un mix numit Hello Bucharest. Ultimii ani de carieră au propulsat-o fără îndoială în top cinci cele mai de succes femei DJ ale momentului, reuşind să aibă parte de gig-uri aproape peste tot în lume.

La evenimentul desfășurat în Timișoara a mai mixat și francezul Sylvain Armand.

Foto: Flavius Neamciuc

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.