Restart fals pentru CSC Dumbrăviţa în Liga 2. Alb-verzii, învinşi acasă de...

Restart fals pentru CSC Dumbrăviţa în Liga 2. Alb-verzii, învinşi acasă de Slobozia

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Unirea Slobozia / Facebook

CSC Dumbrăviţa a început jocurile oficiale din 2024 cu un eşec pe teren propriu, în runda a 16-a a Ligii 2, scor 0-2, cu Unirea Slobozia, una dintre favoritele la promovare. Oaspeţii au deschis scorul devreme, prin ex-polistul Ionuţ Coadă, şi l-au majorat în partea secundă prin Laurenţiu Vlăsceanu. La ambele goluri portarul Trifon are o vină importantă.

Cu Scutaru titular, una dintre achiziţiile mai sonore ale iernii, alb-verzii au primit gol în minutul 11. Purece a centrat în marginea careului mic, Trifon a ratat intervenţia şi Coadă a înscris simplu cu capul. Unirea Slobozia a continuat să fie mai periculoasă.


În timp ce dumbrăviţenii au fost fără „colţii” Paulevici ori Gavra în prima parte. Primele şanse ale gazdelor au venit pe finalul reprizei şi au fost semnate de Ekmekci şi Ghinescu. Pasul mai în spate făcut de ialomiţeni putea să-i coste în prima parte a reprizei a doua. Dumbrăviţa şi-a creat câteva ocazii notabile, cea mai mare fiind a aceluiaşi Ekmekci, bară în minutul 67. Dar Unirea a punctat din nou în minutul 73, când Vlăsceanu a urmărit o minge în adâncime, a scăpat singur cu portarul, care a respins balonul exact în jucătorul oaspeţilor şi din acesta a sărit în poarta gazdelor pentru 0-2. Mai mult, în ultimele zece minute dumbrăviţenii au rămas în zece oameni după accidentarea lui Salhi, moment în care antrenorul Cosmin Stan efectuase deja toate schimbările permise.

CSC Dumbrăvița: Trifon – R. Morariu (81, An. Răuță), Scutaru (76, Nortey), Zurbagiu (cpt.), Ghinescu (60, Gladun) – Ristin, Salhi, An. Olaru (60, Paulevici) – Sofran, Martinov (60, Gavra), Ekmekci. Antrenor: Cosmin Stan.

Unirea Slobozia: D. Rusu – Ibrian, Andreș, Pospielov, C. Toma (cpt.) – Coadă (82, G. Lazăr), Ekollo – Dorobanțu (71, D. Lazăr), Purece (71, Pacionel), Vlăsceanu – Dimitrov (58, Afalna). Antrenor: Daniel Oprescu.

În urma acestui eşec CSC Dumbrăviţa a rămas cu 19 puncte, pe poziţia a 14-a deocamdată, mai putând fi devansată de FC Argeş în această etapă. Tot azi, CSM Reşiţa a învins-o pe CSA Steaua cu 3-1 în Valea Domanului şi s-a apropiat la două puncte de zona play-off, acolo unde se află Hunedoara, liderul la zi, câştigător tot azi, cu 3-0 în faţa Slatinei. În runda următoare Dumbrăviţa se deplasează la Piatra Neamţ pentru un duel foarte dificil cu Ceahlăul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.