Rock alternativ din Timișoara: formația 8LightMinutes lansează albumul cu numărul doi

Rock alternativ din Timișoara: formația 8LightMinutes lansează albumul cu numărul doi

0
DISTRIBUIȚI

Trupa maghiară de rock alternativ din Timișoara 8LightMinutes se pregătește de lansarea albumului cu numărul doi din istoria formației. Evenimentul de lansare a acestui material discografic va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni cu un concert la M2 Event Venue care se va desfășura vineri 16 februarie, de la ora 20. După concertul de la Timișoara, formația va mai avea recitaluri de lansare a acestui disc în data de 17 februarie la Debrețin (Ungaria) și în 29 februarie la Budapesta.

Trupa alcătuită din Kelemen Márk, König Dávid , Makkai Gergő și Szabó Abigél a lansat albumul de debut „Ébredj fel / Wake up” cu doi ani în urmă, cu un recital care a avut loc  în curtea cinematografului Arta din Timișoara.


Formația s-a constituit în urmă cu câțiva ani,  sub conducerea lui Zsolt Szabó sub numele de Funky Hats și și-a schimbat numele în 8 Light Minutes în 2019. De-a lungul anilor formația a evoluat de mai multe ori în cadrul  Zilelor Culturii Maghiare din Timișoara și a fost invitată în deschiderea concertelor trupelor 30Y, Esti Kornél, Middlemist Red, Vița de Vie, Crazy Town.

Noul album poartă numele de „AJTÓ” (Ușă) și  a fost înregistrat în studioul „ZajZajZaj” din Pécs, Ungaria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.