Scandal într-o parcare, cu bâte și spray-uri lacrimogene. Ce au constatat polițiștii...

Scandal într-o parcare, cu bâte și spray-uri lacrimogene. Ce au constatat polițiștii UPDATE Doi bărbați, reținuți pentru 24 de ore

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată joi dimineața, în jurul orei 10:55, cu privire la faptul că, într-o parcare din zona „pasarelă” din Petroșani, are loc o altercație între mai multe persoane.

„Echipajele de poliție care s-au deplasat la fața locului au stabilit că un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Petroșani, care conducea (în parcare) un autoturism în care se mai aflau alți trei bărbați, în vârstă de 37, 37 și 46 de ani, a intrat într-un conflict verbal cu un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Petroșani, care se afla în apropiere. Conflictul verbal a degenerat, iar bărbatul de 53 de ani a luat din portbagajul autoturismului personal (parcat în zonă) o coadă de topor și s-a îndreptat către autoturismul condus de bărbatul de 38 de ani, a forțat și a rupt mânerul unei portiere a autoturismului respectiv, moment în care unul dintre ocupanții autoturismului, un bărbat în vârstă de 39 de ani a pulverizat spray iritant-lacrimogen în direcția bărbatului de 53 de ani.


Bărbatul de 53 de ani s-a retras la autoturismul personal (unde s-a spălat pe față pentru a îndepărta efectul substanței iritant-lacrimogene), timp în care care bărbatul de 38 de ani, însoțit de alți doi bărbați, în vârstă de 37 și 39 de ani, au coborât din autoturismul în care se aflau și s-au îndreptat către bărbatul de 53 de ani, aflat în parcare. În urma unor discuții în contradictoriu, bărbatul de 39 de ani a pulverizat, din nou, spray iritant-lacrimogen către bărbatul de 53 de ani”, a transmis IPJ Hunedoara.

Pentru aplanarea conflictului, au intervenit mai multe echipaje de poliție, ulterior bărbatul de 53 de ani și cel de 38 de ani fiind transportați la o unitate medicală, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe, amenințare, distrugere, port fără drept de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice, în funcție de probatoriul administrat urmând a fi dispuse măsuri legale.

UPDATE Cei doi scandalagii au fost reținuți pentru 24 de ore. „În cazul comiterii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere, și port fără drept de obiecte periculoase, în această seară s-a luat măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 ore față bărbatul în vârstă de 53 ani și față de bărbatul în vârstă de 39 ani, aceștia urmând să fie depuși la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva”, a transmis IPJ Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.