SCM Politehnica şi-a dezamăgit publicul cu o înfrângere care o poate costa...

SCM Politehnica şi-a dezamăgit publicul cu o înfrângere care o poate costa mult

0
DISTRIBUIȚI

SCM Politehnica a avut parte de un public numeros la duelul de acasă cu CSU din Suceava, dar a cedat cu 30-34 după ce la pauză a avut un avans de două goluri (16-14).

Alb-violeţii, care au pierdut la Cluj în runda precedentă, nu au repetat figura din precedentul joc de pe teren propriu, cu Bacăul. Poli a avut multe lacune în joc, deşi a condus în prima parte şi s-a bucurat de o sală bine populată.

Repriza a doua a început însă cu o sarabandă de erori de tipuri diferite în tabăra timişoreană, Suceava a profitat şi a ajuns în 5-6 minute de la -2 la +4. Fără Fenici, în continuare accidentat, Sadoveac a condus majoritatea atacurilor gazdelor. Unele decizii ale brigăzii… din Cluj, au iritat banca bănăţeană, pedepsită pentru proteste. Printre decizii s-a numărat un gol la care s-a reclamat că Csog (la 18-22) călcase semicercul.


De asemenea, lui Pribanic i-a fost anulat uşor un gol pe final.

SCM Poli (marcatori): Pribanic, Sadoveac – 6 goluri, Moldovan, Cîmpan – câte 5, Trif – 3, Bran – 2, Szabo, Baican, Marjanovic – 1. Portari: Stojkovic 5 parade din 30 de aruncări, Lazăr 2/11.

În urma acestui eşec SCM Poli e în continuare cu ameninţarea barajului (cel puţin) deasupra capului, fiind pe 11, cu doar 14 puncte. În etapa viitoare alb-violeţii joacă un nou meci important de clasament, pe terenul Stelei, următoarea clasată (10), cu acelaşi număr de puncte. Mai întâi, duminică, de la ora 16, timişorenii se reîntâlnesc acasă cu CSU din Suceava, dar de această dată duelul contează pentru turul I al Cupei României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.