Seară de rock alternativ la Timișoara, alături de trupele Eyedrops și Pinholes

Seară de rock alternativ la Timișoara, alături de trupele Eyedrops și Pinholes

0
DISTRIBUIȚI

Trupele de rock alternativ Eyedrops și Pinholes, pleacă într-un turneu ce cuprinde nouă orașe prin țară dar și în Republica Moldova, începând cu data de 8 februarie, din Timișoara. Prima oprire în acest turneu va avea loc joi 8 februarie, de la ora 19, la M2 Event Venue în Timișoara.

„Eyeholes și Pindrops sunt două trupe în căutarea unei lumi mai bune, a adevărului (oricât ar fi el de subiectiv), și a unui strop de optimism. Două entități care își unesc forțele și slăbiciunile într-o plimbare inițiatică prin colțurile țării. Dacă Pinholes sunt atrași de metafore și în mod asumat dramatici, Eyedrops forțează un zâmbet și emană pragmatism oniric. Împreună, scăldați în starea generală de confuzie care definește o generație întreagă, vor căuta cele mai potrivite întrebări pentru răspunsurile deja livrate de alții.


Așadar, îmbracă orice haine ai la îndemână, și hai să le șifonăm împreună!”, spun organizatorii acestui turneu, BandBook.

Eyedrops se descriu ca fiind visători pragmatici, punk-iști pacifiști, hipioți nervoși, melancolici progresiști, introvertiți gălăgioși. Concertele lor au fost descrise ca fiind în mod paradoxal energizante și generatoare ale unei stări de puternică melancolie, iar discursul băieților este caracterizat de o surprinzătoare sinceritate. Pinholes e un grup de rock alternativ format în Iași în 2011, adunați sub aceeași obsesie pentru rădăcinile lor moldovenești și estetica est europeană. Străbat țara în lung și lat de peste 10 ani, au ajuns la marginea ei căutând optimismul și au eșuat. Atrași de metafore și asumați dramatici, Pinholes caută să găsească mijlocul între alternative rock, post rock, post punk și Alexandru Andrieș, Marin Sorescu și Negură Bunget. Undeva în discografia trupei, toate cercurile astea se întâlnesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.