Seminar despre noutățile fiscale, la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara

Seminar despre noutățile fiscale, la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

centrul regional de afaceri

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în data de 12 martie, cu începere de la ora 10:00, un seminar de informare și dezbateri privind noutățile fiscale cu impact major asupra activității agenților economici, care va avea loc , în sala „Banat” a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din bdul. Eroilor de la Tisa nr. 22.

Vor fi abordate următoarele teme: Situația impozitării microîntreprinderilor.


Societăți legate. Procedura modificării vectorului fiscal. Situație HoReCa;  Închiderea exercițiului financiar 2023. Recapitulație privind impozitul pe profit. Reduceri ale impozitului pe profit. Ordinea în care se aplică reducerile succesive (profit reinvestit, sponsorizări, creșteri capitaluri proprii); Modificări ale impozitului pe profit aplicabile de la 01.01.2024; Modificări punctuale de nuanță privind cotele de TVA aplicabile în anul 2024 (alimente cu zahăr adăugat, băuturi nealcoolice dulci);      Recapitulație în domeniul TVA: locul prestării de servicii și alte aspecte; Noutăți punctuale privind impozitul pe venitul din salarii, asigurări sociale obligatorii pentru domeniul construcțiilor, programe de calculator, agricultură și industria alimentară: Recapitulație privind impozitul datorat de nerezidenți în România; Sesiune de întrebări și răspunsuri.

Seminarul este susținut de drd. ec. Adrian Bența, consultant fiscal și auditor financiar, unul dintre cei mai cunoscuți și experimentați specialiști din România, cu o experiență de peste 15 ani în contabilitate și fiscalitate, membru al Camerei Consultanților Fiscali, membru al Camerei Auditorilor Financiari, autor și co-autor de lucrări și cărţi de specialitate fiscală și articole în domeniul financiar-contabil și fiscal.

Seminarul se va desfășura și în format on-line iar taxa de participare este de 340 lei de persoană + TVA pentru membrii CCIAT și de 390 lei  de persoană + TVA pentru nemembri. Înscrierile se fac la adresa de e-mail mtomescu@cciat.ro sau pe site-ul www.cciat.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.