Șofer de 18 ani, drogat, surprins de radar în timp ce conducea...

Șofer de 18 ani, drogat, surprins de radar în timp ce conducea cu peste 50 km/h peste limita legală

1
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Un tânăr de 18 ani a fost surprins de radar, miercuri dimineața, în timp ce conducea cu 108 km/h într-o zonă în care limita de viteză este de 50 km/h, pe DN 59, în zona localității timișene Șag.


În plus, există suspiciunea că tânărul era drogat.

„Astăzi, în jurul orei 11:10, polițiștii Serviciului Rutier, au depistat pe DN 59, un șofer ce conducea un autoturism cu o viteză de peste 100 de km/h pe un sector de drum cu limita de viteză de 50 km/h. Tânărul, în vârstă de 18 de ani, a fost depistat de poliţişti cu ajutorul aparatului radar, pe raza localității Șag, conducând cu o viteză de 108 km/h. Totodată, în urma testării cu aparatul din dotare a bărbatului, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbatul fiind condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, a transmis IPJ Timiș.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive. De asemenea, conform legislaţiei în vigoare, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.458 de lei pentru depăşirea vitezei regulamentare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.