Sunet hipnotic îmbogățit pe alocuri de note dadaiste: Arc Gotic susține un...

Sunet hipnotic îmbogățit pe alocuri de note dadaiste: Arc Gotic susține un concert la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Formația Arc Gotic va susține un concert extraordinar la Timișoara, evenimentul urmând să se desfățoare în data de 23 februarie de la ora 20 la clubul Pixel.

Formația alcătuită din Ciprian Bun – bas, Ciprian Costache- voce/chitară, Florin Ban- vioară, Vlad Sturdza – clape și Horațiu Oană – tobe a luat naștere în 1992, iar primul album, intitulat „Catehism”, a fost lansat în ianuarie 1994. Versurile pieselor de pe acest disc au fost influențate din creația simbolistului George Bacovia. După câteva schimbări de line-up, Arc Gotic a început să lucreze la un nou album, intitulat „Decadent“, care a fost înregistrat în iarna anului 1997 și lansat în vara anului următor.


La sfârșitul anului 2008, artiștii au lansat cel de-al treilea album, „Pavilion Marilla”.

Cu patru ani în urmă, membrii formației timișorene Arc Gotic au lansat un videoclip live al piesei „Night Train”, melodia având parte de filmări realizate în cadrul concertului pe care artiștii locali l-au susținut în deschiderea formației americane Soft Kill, organizat de Trick Electrick în Reflektor Venue. Videoclipul beneficiează de visuals-uri realizate de Florin Fâra și de sound-ul celor de la Consonance Studio, mixajul fiind executat de Doctorul Sinteză.

„Cu un sound hipnotic, îmbogățit pe alocuri de note dadaiste, Arc Gotic vă invită să pășiți în universul lor de aranjamente complicate, suprapuse pe multiple dimensiuni sonore construite de mai bine de trei decenii”,, spun organizatorii acestui concert.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.