Tineri din Arad și Timiș, prinși cu droguri asupra lor în județul...

Tineri din Arad și Timiș, prinși cu droguri asupra lor în județul Hunedoara

1
DISTRIBUIȚI

canabis

O mașină condusă de un șofer în vârstă de 18 ani din județul Arad a fost oprită pentru un control în zona localității hunedorene Ribița. Polițiștii au constatat că unul dintre pasageri avea droguri asupra sa, iar șoferul a refuzat să se supună unui test.

„La data de 10 februarie 2024, în jurul orei 20:05, un tânăr de 18 ani, din comuna Vârfurile, județul Arad, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Ribița, a fost oprit de către polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Baia de Criș.


Tânărul a refuzat să se supună testării cu aparatul din dotare, privind posibilul consum de substanțe interzise. În urma controlului efectuat de către polițiști, aceștia au identificat într-un ghiozdan aparținând unui tânăr de 19 ani, din municipiul Timișoara, care se afla în autoturism în calitate de pasager, un flacon din sticlă ce conținea o cantitate de substanță vegetală uscată, de culoare oliv, sub forma unui mugure și un grinder de culoare verde, în interiorul căruia se observau urme de substanță vegetală de culoare oliv”, a transmis IPJ Hunedoara.

De asemenea, într-una dintre portierele autoturismului polițiștii au găsit o substanță vegetală de culoare oliv, combinată cu tutun, ambalată în hârtie. Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a posibilității consumului unor substanțe interzise.

„În cazul prezentat, probele materiale au fost ridicate în cadrul dosarului penal constituit, cercetările fiind preluate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Hunedoara”, mai spune mesajul IPJ Hunedoara.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.