Trei adolescenţi au plecat dintr-o casă familială din vestul ţării şi nu...

Trei adolescenţi au plecat dintr-o casă familială din vestul ţării şi nu s-au mai întors. Dacă îi vezi, sună la 112

0
DISTRIBUIȚI

Trei adolescenţi au fugit ieri după-amiază din Casa Familială Orăştie şi nu s-au mai întors. Poliţia Municipiului Orăştie a fost sesizată de reprezentanţii instituţiei la aproape o oră de la plecarea acestora.

„La data de 26 februarie 2024, în jurul orei 18:50, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de o reprezentantă a Rețelei de Case Familiale Orăștie cu privire la faptul că, în jurul orei 18:00, minorii Panți Răzvan –Ion (în vârstă de 17 ani, din Orăștie), Doghi Irina –Antonela (în vârstă de 16 ani, din municipiul Vulcan) și Codoba Larisa-Alexandra (în vârstă de 17 ani, din Lupeni), au părăsit instituția fără acordul educatorilor, plecând într-o direcție necunoscută”, a transmis IPJ Hunedoara.

La momentul plecării din instituție, Panți Răzvan-Ion (foto) purta trening alb, geacă de culoare negru și încălțăminte de culoare albă.


Semnalmente: înălțime 1.80 m, greutate 75 kg., păr șaten închis, ochi albaștri.

 

Doghi Irina-Antonela (foto, dreapta) purta bluză sport culoare negru și roșu, pantaloni de culoare neagră, încălțăminte din pânză. Semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate 60 kg., păr șaten-roșcat, ochi căprui.

Codoba Larisa –Alexandra (foto, jos stânga) purta: vestă de culoare roz, blugi de culoare albastră, încălțăminte de culoare albă. Semnalmente: înălțime 1,55 m., greutate 50 kg., păr roșcat, ochi căprui.

„Cei trei minori au mai plecat voluntar din Rețeaua de Case Familiale. Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării persoanelor, care au fost date în urmărire națională.
Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile găsirii minorilor să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112”, se mai arată în comunicatul Poliţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.