Trupa Monokrom a susținut un concert memorabil: Ne-am bucurat să vedem că...

Trupa Monokrom a susținut un concert memorabil: Ne-am bucurat să vedem că oamenii care ne ascultă s-au obișnuit rapid cu piesele de pe noul album

0
DISTRIBUIȚI

Ultimul concert al formației timișorene Monokrom din clubul Manufactura a adunat joi seara în locația aflată pe malul Begăi un public numeros, care a savurat pe deplin energia degajată de Ursache Sebastian (voce, chitară), Zelenco Darius (bas) și Răzvan Muthi (tobe), membrii grupului.

Formația timișoreană s-a întâlnit sub semnul astral al peștelui într-o zi de martie 2016 – ei se consideră mai „punk-rock”, lumea le zice „pop-punk”, dar adevărul e că sunt „alt-punk for the people”! În anul 2020 s-a născut „Sirene de ambulanță” (SAD pentru prieteni), albumul de debut al formației, cu care băieții au reușit să ajungă în inimile ascultătorilor atât prin intermediul concertelor solo, festivalelor, online-ului, dar și al radiourilor. Anul trecut, Monokrom a lansat cel de-al doilea material discografic MANTRE, iar pentru acest an băieții pregătesc apariția unui nou E.P.

„Concertul din Manufactura a fost o celebrare a anilor în care am crescut împreună ca artiști și mai ales ca persoane. Atmosfera a fost exact ceea ce ne-am dorit, cu un public numeros și receptiv, și ne-am simțit minunat. Ne-am bucurat să vedem că oamenii care ne ascultă s-au obișnuit rapid cu piesele de pe noul album MANTRE, și suntem entuziasmați când vedem că publicul cântă versurile împreună cu noi. Albumul MANTRE a venit natural, în momentul în care am simțit că trebuie să scoatem material nou, și credem că s-a întâmplat în momentul potrivit ,datorită acestui album, muzica noastră ajungând la mult mai mulți oameni.


A fost prima dată când o piesă de a noastră ajunge în heavy rotation la un radio și mai mult decât atât, single-ul “Vară fără sfârsit”a rămas toată vara în primele poziții la Radio Guerrilla. În prezent așteptăm noi concerte, discutăm despre niște posibile proiecte speciale alături de FITT, și lucrăm la un nou EP pe care intenționăm să îl lansăm anul acesta“, ne-au declarat membrii formației Monokrom.

Clubul Manufactura se va închide cu un party care va avea loc sâmbătă, 3 februarie, de la ora 19, cu concerte susținute de Los Pogos și Romanos.

Reprezentanții clubului timișorean Manufactura, Robert Benedek și Robyn Torhjelm Benedek, care în 2023 au reprezentat orașul la o conferință muzicală internațională desfășurată la Zagreb, au deschis un nou loc dedicat concertelor în luna septembrie a anului trecut, M2 Event Venue, care în această seară de vineri 2 februarie găzduiește, de la ora 20, un concert al formației Masterpiece (Metallica Tribute).

Foto: Raul Bogdan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.