Un parc nou, destinat sportului, în Timişoara. În ce stadiu se află...

Un parc nou, destinat sportului, în Timişoara. În ce stadiu se află proiectul

0
DISTRIBUIȚI
Imagine: Facebook / Cosmin Tabără

Timişorenii care vor să practice sport în aer liber vor avea la dispoziţie în viitor noi spaţii. Viceprimarul Cosmin Tabără a anunţat că s-a dat ordinul pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru parcul din strada Ion Raţiu, aflat în cartierul Ronaţ. Aici, pasionaţii ar urma să practice handbal, minifotbal, dar şi sporturi mai recent apărute, precum teqball-ul, pe lângă posibilitatea de a alerga pe piste amenajate.

Tabără, care s-a identificat în ultimii ani cu proiectele destinate sportului, deşi până acum nu s-a concretizat nicio arenă importantă în oraş, anunţă un viitor roz legat de probabil partea de infrastructură cea mai neglijată în Timişoara postrevoluţionară.

„Revenind la fapte, stadionul (n.r.


din Calea Buziaşului – „Lego”) este pe drumul cel bun, în scurt timp vom demara lucrările la baza sportivă din Mircea cel Bătrân. Până atunci însă, vreau să aduc la cunoștința timișorenilor faptul că a fost dat ordinul de începere pentru realizarea SF-ului pentru parcul din str. Ion Rațiu. Acolo va fi un parc care va avea piste pentru alergare, spațiu de joacă pentru copii, teren pentru minifotbal/handbal, baschet, tenis, dar așa cum am promis, ne îndreptăm atenția și spre sporturile noi apărute, cum este teqball-ul. Evident, pentru a nu ne mai regăsi în situația altor parcuri, nu vor lipsi cișmelele cu apă și nici toaletele publice.

p.s. Randarea din imagine nu este varianta definitivă, ci doar o propunere, iar în scurt timp vom avea soluția definitivă”, a spus Cosmin Tabără.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.