USR și-a anunțat oficial candidatul pentru Primăria Arad

USR și-a anunțat oficial candidatul pentru Primăria Arad

0
DISTRIBUIȚI

Adrian Wiener, medic și actual deputat, a fost ales candidatul USR pentru Primăria Arad la alegerile din iunie 2024.

„Sunt onorat să intru în această bătălie vitală pentru soarta orașului. În 2024, nu ne mai putem permite să lăsăm orașul pe mâinile lor.


Aradul este capturat de 20 de ani de o structură politică profund coruptă, decuplată de interesul public, cu comportament de clan. Multă lume i-a votat, crezând că, astfel, se opune PSD-ului lui Dragnea, Năstase, Iliescu. Acum, liberalii s-au unit cu PSD, creând partidul unic. Este cea mai mare amenințare pentru democrație pe care a văzut-o România după 1989. Candidez la Primăria Arad pentru că nu vreau să îmi plece copiii din țară. Pentru că nu pot să stau cu mâinile-n sân. E aproape o reacție de apărare. Pentru că merităm mai mult. Cu toții. Pentru că știu că putem să ne facem bine. Împreună. Acasă”, a spus Adrian Wiener într-un prim mesaj adresat comunității arădene.

Adrian Wiener este arădean, născut și crescut în orașul de pe Mureș.

„USR le propune arădenilor o schimbare fundamentală a felului în care este administrat orașul prin transparență, decență profesionalism, respect față de banul public și pricepere. Adrian Wiener a mai candidat la alegerile locale în 2020 și a pierdut Primăria la mai puțin de 3.000 de voturi”, potrivit comunicatului de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.