Accident grav pe o șosea din Banat. Un bărbat a murit, alte...

Accident grav pe o șosea din Banat. Un bărbat a murit, alte șase persoane au fost rănite UPDATE 2 Restricții de circulație până duminică seara (foto)

0
DISTRIBUIȚI

Teribil accident de circulație, duminică la prânz, pe centura ocolitoare a Caransebeșului, în județul Caraș-Severin. În coliziune au fost implicate trei autoturisme, fiind raportate inițial șapte victime

Pentru salvarea victimelor, la fața locului au fost mobilizate patru echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului Caransebeș, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță pentru transport personal și victime multiple și o ambulanță SMURD, precum și două ambulanțe ale Serviciului Judetean de Ambulanță Caraș-Severin.

„În urma evenimentului au rezultat șapte victime, astfel: în primul autoturism – trei victime, dintre care una încarcerată (șoferul), conștiente și cooperante; în cel de-al doilea autoturism – patru victime, dintre care trei încarcerate, două conștiente și una inconștientă (șoferul). Din nefericire, în ciuda eforturilor echipajelor, victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 38 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul declarând decesul acestuia”, a transmis ISU Caraș-Severin.

Cele șase persoane rănite, după ce au fost extrase și evaluate medical la fața locului, au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare.

În cel de al treilea autoturism se aflau cinci persoane, dintre care doi minori, care nu au necesitat îngrijiri medicale.

UPDATE „Din primele cercetări s-a stabilit că în timp ce o femeie de 46 de ani conducea un autoturism din direcția Jupa către Buchin, ar fi efectuat manevra de depășire a unui autoturism, intrând în coliziune frontală cu un autoturism care circula pe celălalt sens.


În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto care circula din direcția Buchin către Jupa și rănirea altor șase persoane, ocupanți ai celor două autoturisme care au întrat în coliziune frontală, ce au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorii autoturismelor care circulau în direcția Buchin au fost testați cu privire la consumul de alcool și substanțe psihoactive, rezultatele fiind negative. Traficul rutier se desfășoară deviat. Cercetarea la fața locului este în curs de desfășurare”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

UPDATE 2 DRDP Timișoara a anunțat că restricțiile de circulație vor rămâne în vigoare până la ora 20. Circulație este blocată pe pod, iar traficul se desfășoară dirijat, pe bretele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.