Acustic pe malul Begăi: Călin Bârcean a făcut din nou spectacol la...

Acustic pe malul Begăi: Călin Bârcean a făcut din nou spectacol la Timișoara (video)

0
DISTRIBUIȚI

Solistul formației Pragu de Sus, Călin Bârcean a revenit în Timișoara vineri seara, recitalul său acustic de la Porto Arte fiind unul care a adunat – la fel ca și în precedentele ocazii – un public numeros, care a savurat porția de pop-folk-rock servită de artist. Printre atu-urile cu care se mândrește solistul celor de la Pragu de Sus se numără fără îndoială și desele sale perindări în rândul publicului, care combinate cu îndemnurile de „acum toată gaşca cântă cu mine“ reușesc să destindă atmosfera.


Dincolo de compozițiile proprii, artistul se avântă în zona melodiilor din categoria oldies but goldies din repertoriul unor artiști ca Phoenix, Alexandru Andrieș sau Roșu și Negru iar numeroasele aplauze și bis-uri de la sfârșitul serilor acustice de pe malul Begăi susținute de Călin Bârcean demonstrează că vocea formației care a lansat până acum șase materiale discografice este una de succes în rândul melomanilor.

Vă reamintim că în ultimele clipe ale anului 2023, pe scena amplasată în Piața Victoriei din centrul orașului Timișoara, o serie de reprezentanți ai scenei muzicale locale au interpretat împreună piesa „Cei care iubim Timișoara”, din repertoriul trupei Pragu’ de sus. Momentul special a avut loc în cadrul spectacolului de Revelion organizat de Casa de Cultură a municipiului Timișoara, ce a inclus momente artistice cu Versus, Phaser, Blazzaj, The TM Groove, Dincolo de ziduri, Monokrom, Pragu’ de sus și The Motans.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.