Alb-violetele, încă un pas spre titlu: Poli a învins-o pe Csikszereda în...

Alb-violetele, încă un pas spre titlu: Poli a învins-o pe Csikszereda în startul play-off-ului SuperLigii feminine

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Femina / Facebook

Weekendul perfect al clubului Politehnica Timişoara, care a înregistrat rezultate pozitive şi la juniori, s-a conturat încă de la orele amiezii. Alb-violetele pregătite de Mirel Albon au început play-off-ul SuperLigii cu un succes clar acasă, scor 3-0, cu Csikszereda Miercurea Ciuc.

Pe „Ştiinţa”, unde se lucra la viitoarea tribună şi în timpul jocului, alb-violetele au început hotărât şi au deschis scorul în minutul 27 prin Ivanova, care a speculat din apropierea porţii.


La pauză avea să fie 2-0 după ce în penultimul minut al primei părţi o minge lucrată de Shaira Pera a fost deviată nefericit în propria poartă de Bartalis. S-a încheiat 3-0 după ce pe final a înscris şi căpitanul Teo Meluţă, care a reluat spectaculos pe spate (min. 87).

Politehnica a început cu S. Câmpean – Meluţă (cpt.), Nagy, Bistrian, Kurja, Mirea, Boboc, Pera, Ivanova şi Mihăilesc. Ancăş (foto) a intrat pe parcurs, revenind pe gazon după o pauză 308 zile!

În urma acestui succes, din prima rundă a play-off-ului, Politehnica Femina e lider detaşat în SuperLigă, cu 38 de puncte. Mâine e duelul locurilor 2-3 din această rundă, „U” Cluj – Farul, ambele cu câte 26 de puncte. Pe 17 martie, la ora 12, e programat derby-ul cu clujencele, tot pe „Ştiinţa”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.