Alcoolişti şi consumatori de droguri, depistaţi de poliţiştii locali în tramvaiele şi...

Alcoolişti şi consumatori de droguri, depistaţi de poliţiştii locali în tramvaiele şi staţiile STPT

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Polițiștii locali din cadrul Compartimentului Siguranță Transportului Urban Timişoara au efectuat ieri după-masă, până seara, o adevărată razie pe mijloacele de transport în comun. Printre cazurile întâmpinate de aceştia s-au număr cele ale unui bărbat care consuma alcool în tramvaiul 4, al unui tânăr prins într-o staţie cu substanţe interzise sau cel al unei alte persoane care transporta peturi reciclabile folosind tramvaiul 2.

„În timpul acțiunii, a fost depistată o persoană care transporta un bagaj voluminos, mai exact un sac cu peturi reciclabile, cu tramvaiul 2, în zona Libertății, un alt bărbat a fost surprins consumând alcool în tramvaiul 4, în zona Piața Maria, în ambele situații fiind luată măsura sancționării contravenționale.

În stația STPT din Piața Maria, polițiștii locali au depistat în jurul orei 19.30, un tânăr de 22 de ani, cu domiciliul în localitatea Beregsău Mare, care consuma substanțe din categoria celor interzise, având asupra sa un plic cu resturi vegetale de culoare verde oliv. În cazul acestuia au fost întocmite documentele în vederea transmiterea cazului către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara pentru continuarea cercetărilor conform legislației privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Astfel de verificări vor avea loc și în perioada următoare a informat DPLT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.