Alin Nica, „show” pe stradă în fața sediul PNL din Timișoara: „Listele...

Alin Nica, „show” pe stradă în fața sediul PNL din Timișoara: „Listele comune sunt inacceptabile”

0
DISTRIBUIȚI

Președintele PNL Timiș, Alin Nica, a susținut astăzi o conferință de presă, însă nu în sediul partidului, ci pe strada pietonală din fața clădirii, în zona Piața Unirii din Timișoara.

Nemulțumit de faptul că partidul nu-l mai vrea la președinția Consiliului Județean Timiș, unde coaliția PNL – PSD l-ar propune pe Alfred Simonis, Nica a spus că „listele comune sunt inacceptabile”, dar în același timp a precizat că nu se dezice de PNL.

Președintele PNL Timiș a confirmat informația publicată ieri de PRESSALERT.ro, că i s-a oferit un post de senator pentru a renunța la CJ Timiș, însă spune că a refuzat din start ideea. Înconjurat de mai mulți primari PNL din județ și membri de partid, Alin Nica a spus că aceștia au primit oferta de a-și retrage sprijinul pentru președintele filialei.

„Timișul nu este de vânzare pentru funcții pe persoană fizică.


Mi s-a făcut oferta să fiu senator ca să îl las pe Simonis să candideze. Am refuzat. Timișul nu este de vânzare în schimbul unor tranzacții electorale. Primarii PNL au primit oferta să dea Consiliul Județean, să îmi retragă sprijinul, pentru că așa nu li se vor pune contracandidați PSD în localitățile lor. Însă la Simonis, până și ofertele sunt mincinoase. La mai puțin de 48 de ore de la ofertă, la Moșnița Nouă unde îl avem primar în funcție pe Florin Bucur, a apărut un candidat independent: chiar fratele lui Simonis. Varianta propusă de Simonis Timișului, nu este o alianță, ci un mijloc de a scăpa de votul real al cetățenilor. Sunt inacceptabile listele comune, atunci când PNL are, la județ, 17 consilieri, iar PSD-ul șapte. Nu mă dezic de PNL”, a spus Alin Nica.

Președintele CJ Timiș a mai precizat că el și susținătorii săi tot liberali vor rămâne, chiar dacă vor fi înlăturați din PNL, și că este sigur că poate câștiga alegerile, cu sau fără sprijinul partidului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.