Un bărbat a murit în timpul lucrărilor de curăţare a unui bazin

Un bărbat a murit în timpul lucrărilor de curăţare a unui bazin

0
DISTRIBUIȚI

Doi bărbați care curățau bazinul unei firme din județul Hunedoara s-au intoxicat. O victimă a murit, iar cea de a doua a fost transportată la spital.


Cazul va fi anchetat și de Inspectoratul Teritorial de Muncă Hunedoara.

Incidentul s-a produs sâmbătă în localitatea Mintia, comuna Vețel, din județul Hunedoara. Pompierii Detașamentului Deva s-au deplasat de urgență „pentru a interveni la un caz de intoxicare în urma căreia au rezultat două victime care executau lucrări de dezinfectare a unui bazin aparținând unei societăți comerciale”.

În misiune au fost trimise o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD, dar și două ambulanțe ale S.A.J. Hunedoara.

La fața locului, pompierii au găsit un bărbat în vârstă de 22 de ani. Acesta se afla lângă bazin, era conștient dar se simțea rău și a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Deva.

Doi pompieri au coborât în bazinul adânc de aproximativ doi metri și au extras cea de-a doua persoană care căzuse în interior. Medicul a constatat decesul bărbatului în vârstă de 50 de ani.

Cauzele producerii accidentului vor fi stabilite de organele abilitate, inclusiv de către Inspectoratul Teritorial de Muncă Hunedoara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.