Bărbat din Moldova care a venit la muncă în vestul țării, dat...

Bărbat din Moldova care a venit la muncă în vestul țării, dat dispărut de familie. Dacă-l vezi, sună la 112

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale din cadrul IPJ Hunedoara efectuează cercetări pentru depistarea unui bărbat care a fost dat dispărut de familie după ce a plecat la muncă din județul Botoșani la Deva, iar familia nu a mai putut lua legătura cu el.

„La data de 4 martie 2024, în jurul orei 16:25, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de o femeie din comuna Răchiți, județul Botoșani, cu privire la faptul că fiul său, Hrițcu Cosmin Petru, în vârstă de 30 de ani, din comuna Răchiți, județul Botoșani, a plecat în urmă cu aproximativ două – trei luni la muncă, pe raza municipiului Deva, împreună cu un prieten, iar de o săptămână nu mai știe nimic despre el.


Semnalmente: bărbatul are înălțimea de 172 cm, greutate 80 kg, ochi căprui, păr drept, scurt, brunet, are pe antebrațul drept un tatuaj în formă de cap de femeie în gură de leu, pe umărul drept un tatuaj cu formă tribală și o cicatrice pe cotul drept”, a transmis IPJ Hunedoara.

Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării bărbatului, care a fost dat în urmărire națională.

Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.