Cadavrul unei femei, găsit pe un teren viran UPDATE Femeia a fost...

Cadavrul unei femei, găsit pe un teren viran UPDATE Femeia a fost ucisă, polițiştii au deschis un dosar de omor

0
DISTRIBUIȚI

Descoperire şocantă ieri, pe un deal din Petroşani. Un bărbat a găsit cadavrul unei femei, decedată de mult timp.

Marţi, în jurul orei 18:30, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată de bărbat cu privire la faptul că, pe un teren viran din Petroșani (un deal din zona Gerom) a găsit cadavrul unei femei, aflat în stare de putrefacție.

„Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a demarat cercetări în vederea stabilirii identității femeii, urmând ca, după efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei decesului să fie dispuse măsurile care se impun, cercetările fiind coordonate de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani”, a transmis IPJ Hunedoara.

Cazul un e tratat ca o crimă, cel puţin deocamdată, medicii legiști vor stabili cauza decesului.

UPDATE Polițiștii au identificat cadavrul găsit marți seara în Petroșani, județul Hunedoara, și au stabilit că femeia ar fi murit prin sugrumare.


O anchetă este în curs de desfășurare.

Cadavrul a fost descoperit de un bărbat care se plimba pe un teren viran din zona Gerom din Petroșani, marți seara, și care a alertat autoritățile.

„În urma efectuării necropsiei cadavrului cu identitate necunoscută, concluziile provizorii ale medicilor legiști au indicat faptul că moartea femeii a fost violentă și s-a datorat asfixierii mecanice prin sugrumare”, transmite IPJ Hunedoara.

De asemenea, polițiștii au stabilit identitatea cadavrului, care aparține unei femei în vârstă de 35 de ani, din comuna General Berthelot.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de omor, cauza fiind declinată Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.