CSC Dumbrăviţa nu se prezintă la o competiţie de tenis de masă...

CSC Dumbrăviţa nu se prezintă la o competiţie de tenis de masă în semn de protest

0
DISTRIBUIȚI
Foto: cscdumbravita.ro

Echipa de tenis de masă a celor de la CSC Dumbrăviţa, implicată în jocurile din Superligă, nu-şi va trimite sportivii la Campionatul Naţional Individual de Seniori, în semn de protest, după ce federaţia de specialitate a decalat cu o zi şi a schimbat locaţia competiţiei.

Duminică, de la ora 9.30, CSC Dumbrăviţia întâlneşte Sepsi SIC Sfântu Gheorghe în deplasare. Apoi se deplasează tot în zonă, la Odorheiu Secuiesc, pentru a doua întâlnire a zilei, cu formația locală, CSS Odorheiu Secuiesc, programată la ora 17.

Horia Ursuț, Bogdan Roman și Bogdan Badea, componenţii echipei, ar fi urmat să se deplaseze apoi la Bucureşti pentru Campionatul Național Individual de Seniori.


Competiția era iniţial programată în perioada 19-22 martie, la Bistrița, dar la începutul lunii în curs, Federația Română de Tenis de Masă a schimbat locația și a decalat cu o zi primele meciuri. Timişenii ar fi avut astfel jocuri imediat a doua zi după deplasarea din Covasna şi Harghita, adică luni, 18 martie. Prin urmare clubul a luat decizia de a nu participa la Campionatul Național Individual.

„Nu mergem la București, în semn de protest pentru nerespectarea programului. Pe ei, ca Federație, îi interesează doar lotul național, ceea ce e normal până la un punct. Multe dintre echipele din Superligă au avut sportivi la loturile naționale, au avut numeroase participări internaționale în acest început de an, iar calendarul a fost dat peste cap. Acum, unii dintre ei sunt în Singapore, astfel că nici ei nu pot participa din prima la Campionatul Național. Eu stabilisem clar, de acum câteva săptămâni, aceste două meciuri cu cluburile din Sfântu Gheorghe și Odorheiu Secuiesc, care nu vor participa nici ele la Campionatul Național. E simplu: cluburile și competițiile interne trebuie și ele respectate. Nu se poate accepta la nesfârșit această harababură”, a declarat Nicoleta Husar, managerul secției noastre de tenis de masă.

Clubul a și trimis marţi o adresă către FR Tenis de Masă în care a anunțat și motivat decizia neparticipării la Campionatul Național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.