Deputatul de Timiş Ben-Oni Ardelean revine în PNL

Deputatul de Timiş Ben-Oni Ardelean revine în PNL

0
DISTRIBUIȚI

Deputatul Ben-Oni Ardelean revine în PNL. „Partidul Național Liberal va avea întotdeauna porțile deschise pentru toți oamenii de bună credință, cu o carieră profesională respectabilă și o contribuție semnificativă în domeniul lor de activitate”, transmit liberalii.

„Partidul Național Liberal va avea întotdeauna porțile deschise pentru toți oamenii de bună credință, cu o carieră profesională respectabilă și o contribuție semnificativă în domeniul lor de activitate. Astăzi, fostul vicepreședinte PNL, Ben-Oni Ardelean, împreună cu platforma sa politică, revine în echipa Partidului Național Liberal”, potrivit unui comunicat de presă.

Liberalii lansează un apel către toți cei din zona de dreapta a spectrului politic.

„Noi credem că viitorul este al celor care pun umărul la viața cetății și avem convingerea că, împreună, putem orienta politica spre calitate, eficiență și o viziune axată pe nevoile românilor.


În fața unui context geopolitic extrem de complicat, astăzi, mai mult ca niciodată, solidaritatea și coeziunea sunt esențiale pentru a ne asigura că avem o voce puternică și coerentă în fața schimbărilor și amenințărilor de pe scena internațională”, se menționează în finalul comunicatului.

Ardelean a demisionat, la finalul anului trecut, din PNL. El a lansat platforma politică „Mişcarea Speranţei˝.

„Mişcarea Speranţei este o platformă politică creată pentru a coagula forţe politice şi entităţi, din dorinţa de a prezenta românilor un proiect de ţară realist şi competitiv, capabil să redea încrederea în respectarea demnităţii şi speranţa că lucrurile pot evolua, printr-un leadership competent, în direcţia bună”, anunţa, atunci, pe Facebook, Ben Oni Ardelean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.