Dumbrăviţa, mică sub Pietricica. Alb-verzii au ajuns la şapte meciuri fără victorie...

Dumbrăviţa, mică sub Pietricica. Alb-verzii au ajuns la şapte meciuri fără victorie în Liga 2

0
DISTRIBUIȚI
Foto: cscdumbravita.ro

CSC Dumbrăviţa nu a scăpat de emoţii în acest sezon al Ligii 2. Alb-verzii, cu un program greu pe final de sezon regular, au bifat al doilea eşec consecutiv în 2024. A fost azi 0-2 (0-1) pe terenul nou promovatei Ceahlăul Piatra Neamţ în prima întâlnire oficială dintre cele două.

Bănăţenii au plecat optimişti, încă de joi, în deplasarea din Moldova, cea mai lungă din acest sezon. Au înnoptat la Târgu Mureş şi s-au antrenat a doua zi lângă stadionul nemţenilor.

Gazdele au deschis scorul destul de repede. În minutul 14 Llullaku a surprins apărarea timişeană cu o centrare din acţiune cu piciorul stâng din banda dreaptă iar uruguayanul Sergio Cortelezzi a înscris cu o lovitură de cap în stânga lui Trifon.


Dominarea nemţenilor nu a mai adus nimic nou până la împlinirea unei ore de joc, când Neicuţescu a fost faultat de Ristin după ce mingea a fost respinsă de portar în faţa aceluiaşi jucător şi s-a dictat penalty. De la punctul cu var albanezul Azdren Llullaku a făcut 2-0, stabilind totodată şi scorul final printr-un şut în dreapta goalkeeperului de această dată. Dumbrăviţa a avut ocazii prin Martinov (min. 53), înainte de ultimul gol, Paulevici (68) sau Ekmekci (81). Neinspiraţi mai mult însă pentru a înscrie măcar o dată.

În urma acestui eşec CSC Dumbrăviţa rămâne cu 19 puncte şi cade pe locul 16 în Liga 2. Ultima victorie a alb-verzilor în campionat datează din 21 octombrie, un 2-0 acasă cu suferinda CSM Alexandria. O remiză şi şase eşecuri au înregistrat elevii lui Cosmin Stan în ultimele şapte jocuri din „B”. Ceahlăul e pe 6 cu 28 de puncte. Pentru dumbrăviţeni urmează un nou meci dificil, în deplasare, la Chiajna, în penultima etapă a sezonului regular.

Ceahlăul Piatra Neamț (antrenor Cristian Pustai): Krell – P. Albino, Taraduda, M. Constantin (10, Jalbă), T. Oltean – Akwasi (46, Forizs) – P. Petre, Moraru (78, Buziuc), Neicuțescu – Llullaku (cpt.) (78, Bacalu), Cortelezzi (78, Onișa). Antrenor: Cristian Pustai.

CSC Dumbrăvița (antrenor Cosmin Stan): Trifon – Morariu, Scutaru, Zurbagiu (cpt.), Gladun – Salhi (70, Olaru), Ristin (85, Paleacu) – Ekmekci, Gavra (55, Sofran), Martinov (85, Ghinescu) – Paulevici (70, B. Nortey). Antrenor: Cosmin Stan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.