Excremente de rozătoare și produse expirate, în cantina unui liceu din Timișoara....

Excremente de rozătoare și produse expirate, în cantina unui liceu din Timișoara. Măsurile dispuse de Protecția Consumatorilor

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Inspectorii Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor au efectuat un control la cantina Liceului Tehnologic de Silvicultură și Agricultură „Casa Verde” din Timișoara. Aceștia au dispus închiderea temporară a cantinei până la remedierea abaterilor constatate.

„Au fost identificate materii prime cu data limită de consum depășită (expirate), stare termică schimbată; agregate frig neigenizate cu depuneri de gheatață și materii prime fără ambalaje originale și fără elemente de identificare; nu se monitorizează temperatura la spațiile frigorifice; tavan și pereți cu exfoliere de zugrăveală ca urmare a infiltrațiilor; excremente de rozătoare în blocul alimentar; cuptoare și vesele neigenizate corespunzător si strat de grăsime arsa; în spațiul de depozitare vesela excremente de rozătoare; în lista meniu nu se menționează produsele cu potențial alergen”, sunt abaterile constatate de Protecția Consumatorilor.

Inspectorii au dat un avertisment și o amendă de 15.000 de lei, fiind de asemenea dispusă oprirea temporară a prestării serviciilor la cantină până la remedierea deficiențelor constatat, precum și oprirea definitivă de la comercializare al produselor neconforme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.