Fritz, ironizat: „Cine naiba ține în mână un arșău în felul ăsta?...

Fritz, ironizat: „Cine naiba ține în mână un arșău în felul ăsta? Că doar nu e baghetă de dirijat la corul de gospel!”

4
DISTRIBUIȚI
<


p>

Liviu Cocean, fostul director de la Pieţe SA, nu a ratat prilejul de a-l ironiza pe Dominic Fritz cu ocazia inaugurării lucrărilor la viitorul stadion din Calea Buziaşului. Liberalul demis în toamna trecută s-a amuzat de felul în care edilul a ţinut un hârleţ cu ocazia momentului special de ieri, considerând că acest aspect trădează lipsa sa de experienţă.

„Dominic Fritz, primarul mereu pe dos!”, a scris Liviu Cocean pe reţelele sociale. El a preluat chiar prima fotografie postată pe pagina lui Dominic Fritz şi a editat-o, subliniind cu roşu „zonele” cu probleme.

„Cum alegerile locale au fost anunțate pentru 9 iunie, timpul pentru livrat minciunele și scamatorii administrative s-a comprimat semnificativ.
Ca atare, acum când se sare peste reglajele de regie, când nu mai rămâne timp pentru împachetat-despachetat-reîmpachetat-livrat, se vede limpede că avem de-a face cu un personaj care nu întâmplător până la 37 de ani a fost „oficial” șomer. Ba, nici nu pare că s-a îndeletnicit cu prea multe, vorba aia muncă ioc, experiență din părți.
Astăzi, în ton cu evenimentul pe care Fritz încerca să-l „marcheze”, mi-am adus aminte de reputatul arbitru de fotbal Ion Crăciunescu și celebra sa expresie „poziție nefirească a mâinii”.
Cine naiba ține în mână un arșău în felul ăsta? că doar nu e baghetă de dirijat la corul de gospel ! Și dacă nu prea a pus mâna pe astfel de unelte la viața lui, în afară poate de tăierea panglicii la magazinul IKEA, să-i spună naiba cineva individului că ține arșăul invers sau pe dos, cumva încât să înțeleagă și el
Treaba clară este că nici lui Costel Pantilimon nu prea îi venea să creadă ce se întâmplă după cum se uită, iar Cosmin Tabără pare că așteaptă să preia cu lopata ceva ce nu se va mai ridica curând”, se mai arată în postarea liberalului.

Cert e că, după cum se vede mai jos (în video), primarul Fritz a avut ceva greutăţi cu unealta primită la evenimentul de deschidere a şantierului noului stadion.

Cocean a mai avut recent reacţii la adresa primarului şi a USR, în scandalul legat de incendierea maşinii de serviciu de la Pieţe SA.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.