IGPR scoate la concurs zeci de posturi de agent în domeniul de...

IGPR scoate la concurs zeci de posturi de agent în domeniul de activitate „poliție canină”. Câte sunt disponibile în vestul țării

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că organizează concurs pentru ocuparea a 60 de posturi de agent de poliție (și conductor câini) la nivelul Poliției Române.

Sunt disponibile posturi în fiecare județ din Regiunea Vest (Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș), după cum urmează:

În Timișoara sunt disponibile două posturi în domeniul de activitate „poliție canină”, unul la Serviciul Criminalistică – Biroul de Investigare Tehnico-Științifică a Locului Faptei din cadrul IPJ Timiș, celălalt la Secția 3 Poliție – Biroul Ordine Publică – Compartimentul Siguranță Publică și Patrulare. Înscrierea se realizează online, la adresa de e-mail: sursaexterna@tm.politiaromana.ro

La Arad sunt de asemenea scoase la concurs două posturi de Agent I (și conductor câini), prevăzute cu gradul de Agent șef principal de poliție, ambele la Serviciul Criminalistică – Biroul de Investigare Tehnico-Științifică a Locului Faptei din cadrul IPJ Arad.


Înscrierea se realizează online, la adresa de e-mail: sursaexterna@ar.politiaromana.ro.

În județul Hunedoara este disponibil un post de Agent II (și conductor câini) prevăzut cu gradul de Agent șef principal de poliție, în cadrul Poliției Municipiului Deva – Compartimentul Conductori Câini. Înscrierea se realizează online, la adresa de e-mail: resurseumane@hd.politiaromana.ro.

La fel, la Reșița este scos la concurs un post de Agent II (și conductor câini) prevăzut cu gradul de Agent șef principal de poliție, la Serviciul Criminalistică – Biroul de Investigare Tehnico-Științifică a Locului Faptei din cadrul IPJ Caraș-Severin. Înscrierea se realizează online, la adresa de e-mail: sursaexterna@cs.politiaromana.ro.

Informații complete cu privire la aceste posturi, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regasesc aici: Anunț de ocupare a 60 posturi de agent de poliție (si conductor câini) la nivelul Poliției Române (gov.ro).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.