Înfrângeri pentru Politehnica Timişoara şi Banat Girls în Cupa României la fotbal...

Înfrângeri pentru Politehnica Timişoara şi Banat Girls în Cupa României la fotbal feminin

0
DISTRIBUIȚI
Foto: frf.ro

Echipele timişene din elita feminină au debutat cu înfrângeri în faza grupelor Cupei României. Politehnica Femina a suferit al doilea eşec consecutiv în câteva zile acasă. După înfrângerea cu „U” Cluj din campionat, liderul SuperLigii a cedat şi în duelul de ieri cu Csikszereda Miercurea Ciuc, scor 0-2. Învinse au ieşit de pe teren în Cupă şi fetele de la Banat Girls, care s-au deplasat la Cluj, pentru duelul cu „U”, scor 1-3, în cadrul aceleiaşi grupe (A).

Poli a început duelul de pe „Ştiinţa” cu: Roşu – Ancăş, Sondore, Bratu, Jivan, Kurja, Bistrian, A.


M. Bucşa, Pera, Mihăilesc şi Şepeţan.

Tânăra echipă trimisă în teren de Mirel Albon a cedat însă după ce vizitatoarele au marcat prin Zoe Magyarics şi Androniki Michalopoulou. La alb-violete a debutat la doar 14 ani, 10 luni şi 8 zile Ariana Bucşa, una dintre gemenele junioare venite, nu fără peripeţii, de la Braşov la Timişoara.

Banat Girls a cedat, tot ieri, în Ardeal, Ioana Bălăceanu (dublă) şi Mara Bâtea au înscris pentru campioana „U” Cluj, în timp ce Melisa Șodinca a semnat reuşita timişencelor.

În această fază meciurile se joacă în sistemul ”fiecare cu fiecare” într-o singură manșă, pe terenul echipei mai bine clasate în sezonul precedent. Se califică mai departe în semifinale primele două clasate în Grupa A + locurile 1 din grupele B și C.

Duminică, la ora 13, Poli joacă la Farul în runda 3 din play-off, formaţie de care are un avans de şase puncte din postura de lider. În timp ce în play out, Banat Girls (loc 2) va juca peste 10 zile la Alexandria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.