Mică revanşă cu „U”: Liderul Politehnica s-a distanţat de clujence înaintea play-off-ului...

Mică revanşă cu „U”: Liderul Politehnica s-a distanţat de clujence înaintea play-off-ului elitei feminine

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Timişoara Femina / Facebook (arhivă)

Politehnica Timişoara a obţinut o victorie extrem de importantă în calculele pentru titlul SuperLigii feminine. Alb-violetele au câştigat cu 2-0 astăzi, pe „Ştiinţa”, în faţa rivalei Universitatea Cluj şi s-au distanţat la nouă puncte de ardelence înaintea startului play-off-ului.

Pe „Ştiinţa”, unde s-a jucat în ciuda şantierului pentru noua tribună dinspre Facultatea de Construcţii, derby-ul a început destul de încâlcit, dar apoi Poli a pus stăpânire pe ostilităţi.


Au fost multe intrări tari, nu fără urmări. Dar timişorencele au reuşit să-şi impună jocul poate surprinzător de bine.

Scorul a fost deschis de Teodora Meluţă, în minutul 32, cu un şut aproape de vinclul din stânga portarului. Ezitările au continuat să se înmulţească în tabăra clujeană. Iar în debutul părţii secunde, din minutul 50 scorul a devenit 2-0 în urma unei centrări deviate în poartă de Bratu, care a profitat de ieşirea greşită a portăriţei cu preţul unei accidentări. Fundaşul gazdelor ieşind de pe teren cu mari dureri după o lovitură la picior. Pe final gazdele nu au avut emoţii, „U” nereuşind să marcheze nici măcar o dată la puţinele ocazii create.

Politehnica Timişoara a început cu următorul 11: Câmpean – Meluţă (cpt.), Neagu, A. Bratu, Jivan, Kurja, Mirea, Boboc, Bistrian, Ivanova, Mihăilesc.

În urma acestui succes din runda a 14-a, ultima a sezonului regular, Poli s-a distanţat la nouă puncte de „U” – 35 faţă de cele 26 ale clujencelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.