Migranți ascunși printre paleți, într-o autoutilitară, prinși la frontiera de vest

Migranți ascunși printre paleți, într-o autoutilitară, prinși la frontiera de vest

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii de frontieră de la Nădlac II au găsit, în noaptea de marți spre miercuri, 17 cetățeni străini ascunși într-o autoutilitară care transporta paleți și care intenționau să treacă ilegal în Ungaria.

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român în vârstă de 34 de ani.


Bărbatul conducea o autoutilitarăşi transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, paleți pe ruta România-Franța.

Polițiștii de frontieră au descoperit în compartimentul destinat transportului de marfă 17 cetățeni străini.

Aceștia au fost duși la sediul sectorului poliţiei de frontieră pentru cercetări. În cadrul verificărilor, s-a stabilit că sunt cetățeni din Pakistan, Bangladesh, Sri Lanka, India, Nepal și Afganistan, cu vârste cuprinse între 21 și 47 de ani, intrați legal în România.

Polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de migranți pentru șofer și tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cetățenii depistați ascunși în mijlocul de transport, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.