O misiune economică de succes a CCIAT în Dubai

O misiune economică de succes a CCIAT în Dubai

0
DISTRIBUIȚI

După o misiune de succes a oamenilor de afaceri timișeni care a avut loc în Emiratele Arabe Unite în urmă cu doi ani, la Expo Dubai, o nouă delegație alcătuită din reprezentanți a zece companii din Timișoara, București și Craiova din diferite domenii de activitate – construcții, energie regenerabilă, comerț, servicii, industria farmaceutică, imobiliare, financiar, consultanță de afaceri – a participat în perioada 14-19 februarie la o manifestare organizată de CCIAT în orașul arab, pentru a identifica posibilități de afaceri și investiții și pentru a stabili contacte directe de colaborare cu oameni de afaceri arabi.

În 16 februarie, delegația CCIAT condusă de Cristina Bădulescu, directorul departamentului programe de dezvoltare, finanțare și consultanță, a fost primită de Viorel Riceard Badea, consul general al României în Dubai, și de Titus Țintean, atașat economic al Ambasadei României în Emiratele Arabe Unite.


Reprezentanții firmelor românești au avut ocazia de a-și prezenta domeniul de activitate și interesul specific pentru piața din Emiratele Arabe iar discuțiile au condus la punerea bazelor unor proiecte de afaceri și investiții bilaterale.

Firma Knockout Store din Timișoara a reușit să încheie două contracte de colaborare cu săli de sport din Dubai. „Am fost foarte mulțumit de misiunea încheiată la Dubai. Pe lângă întâlnirile avute, am reușit să stabilesc colaborări concrete cu două săli de sport din Dubai. Vreau să mulțumesc organizatorilor pentru o misiune reușită și pentru că au făcut totul ca noi să ne putem îndeplini obiectivele de business”, a transmis Paul Goicov, directorul companiei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.