O super seară a empatiei, a umanității și a prieteniei: concert caritabil...

O super seară a empatiei, a umanității și a prieteniei: concert caritabil pentru Johann, la Timișoara (video)

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Duminică seara, la Timișoara a avut loc un concert caritabil în cadrul căruia s-au strâns fonduri pentru Johann Hentz, un cunoscut rocker din Alba Iulia, care a făcut parte din mai multe trupe și care are nevoie de ajutor pentru o operație în urma diagnosticării cu tumoră malignă de grad IV pe creier. La evenimentul „Uniți pentru Johann”, desfășurat la M2 Event Venue în Timișoara, au cântat formațiile Katara, Imund și Blazzaj, iar în urma acestui spectacol organizatorii au strâns peste 6.000 de lei. În cadrul spectacolelor caritabile pentru ajutorarea lui Johann, în aceeași seară la București au cântat Bucium, Bucovina și Dirty Shirt, iar pe parcursul acestei luni vor mai avea loc astfel de concerte caritabile în Cluj-Napoca și Alba Iulia.

„Ideea organizării acestui concert caritabil mi-a venit după ce am văzut pe rețelele sociale un un video cu Johann și vestea cu boala lui. Johann mi-a fost ca un frate mulți ani, când încă eram în Alba Iulia și m-am gândit că e de făcut ceva. Am aflat că Alex Tarocco (Dublu Click/Krepuskul) și Vincze Szabi (Masterpiece/Voices of Silence) deja colaborează în organizarea unui eveniment. Am luat legătura cu Mihai Tivadar (Dirty Shirt) și răspunsul lui a fost tare fain : ’știm de Johann, work in progress’. Nu după mult timp au apărut online evenimentele ‘Noi suntem prietenii lui Johann’ de la Cluj (23 martie) și Alba Iulia (24 martie) și evenimenul din Quantic, în seara de 10 martie la București, ‘Uniți pentru Johann’.
Am tot fost întrebată dacă la Timișoara nu se organizează nimic? Cum nu am găsit informații, am intrat cu capul înainte, cu absolut zero experiență în a organiza un concert măcar. Dar cu determinarea de a reuși să facem și la Timișoara ceva pentru Johann. Lângă mine s-au adunat o mânuță de oameni care fiecare au ajutat cu ce au putut. Am intrat în legătură cu Robert Benedek de la M2 Event Venue și…s-a născut evenimentul.

Au fost și frustrări, și dezamăgiri. Dar, cum evenimentul trebuia organizat extrem de repede, era absolut normal să se întâmple așa. În mai puțîn de două săptămâni,…s-au făcut minuni cu organizarea.. Concertul de aseară a fost cu multe emoții! Mulți oameni au venit, au donat, s-au bucurat de prieteni și de muzică, am vorbit mult despre Johann și toți ne dorim să se facă bine și să se întoarcă pe scenă.

Katara, Imund și Blazzaj au fost minunați. Oameni buni, cu suflet mare, artiști grozavi. S-au strâns aproximativ 6.300 lei care vor pleca în contul lui Johann, iar eu voi anunța în curând online toată suma care a fost depusă, pentru o transparență totală a evenimentului.

A fost o super-seară a empatiei, a umanității și a prieteniei iar Johann va primi niște bănuți. Este un sentiment minunat să vezi atâția oameni adunați împreună că să ajute! Inclusiv artiștii au donat pentru Johann! Omenirea mai are șanse la bine iar comunitatea metal din Timișoara a trecut cu brio o mare provocare. Respect tuturor celor prezenți, tuturor celor care au donat și tuturor care ați fost lângă mine în utimele două săptămâni”, ne-a declarat organizatoarea concertului Uniți pentru Johann de la Timișoara, Maria Nicoleta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.