Peste 600 de amenzi date în weekend de polițiștii rutieri din Timiș

Peste 600 de amenzi date în weekend de polițiștii rutieri din Timiș

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Sfârșitul săptămânii trecute a fost unul pllin de acțiuni ale polițiștilor rutieri din Timiș, care au acționat „pe raza întregului județ, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță rutieră, reducerea riscului rutier în rândul participanților la trafic și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente”.

Astfel, în intervalul 15 – 17 martie au fost legitimate 822 de persoane și au fost verificate peste 680 de vehicule.

„În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 618 sancțiuni contravenționale, dintre care 244 au fost aplicate pentru nerespectarea limitelor legale de viteză, 147 pentru nepurtarea centurii de siguranță, două pentru abateri săvârșite de către bicicliști, trei pentru abateri săvârșite de către pietoni, 10 pentru utilizarea telefonului mobil fără dispozitiv de tip handsfree și 212 pentru alte abateri la regimul rutier.


De asemenea, au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 37 de permise de conducere și au fost retrase 26 de certificate de înmatriculare. În ceea ce privește creșterea gradului de siguranță rutieră, au fost testate 637 de persoane cu aparatul alcooltest și 33 de persoane cu aparatul drugtest. Totodată, au fost constatate 12 infracțiuni la regimul circulației rutiere”, a transmis IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.