Politehnica Femina, eşec la scor de forfait la Constanţa. Alb-violetele tremură pe...

Politehnica Femina, eşec la scor de forfait la Constanţa. Alb-violetele tremură pe locul 1

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Timișoara Femina / Facebook

Lupta la titlu în SuperLiga feminină e relansată pe seama alb-violetelor. Politehnica Timişoara a suferit al treilea eşec consecutiv în decurs de o săptămână. A fost azi un 0-3 (0-2) cam fără istoric pe terenul Farului Constanţa, care s-a apropiat la doar trei puncte în clasament de elevele lui Mirel Albon.

După ce s-a vorbit despre şansele reale la titlu ale bănăţencelor, inclusiv din interior, polistele nu se mai regăsesc. Experienţa şi-a spus cuvântul rapid în meciul de la malul mării. În minutul 15 Istrate a deschis scorul după un carambol după care Chiper a scăpat cu portarul şi şi-a servit colega.


La doar opt minute distanţă traseul s-a repetat, de această dată şi după o greşeală a Teodorei Meluţă în banda dreaptă.

Oricum, jocul lui Poli a arătat foarte rău, fără mijloc şi la întâmplare. Fapt pentru care nici eliminarea Laurei Rus, de la gazde, în repriza secundă, nu a avut o greutate aparte. Nou intrata Gnaly a reuşit să concretizeze o acţiune personală, după ce alb-violetele, e adeăvat au avut o şansă prin Bratu de a reduce din diferenţă, dar portăriţa dobrogencelor a părut de netrecut.

Poli a început cu următorul 11: Câmpean – Meluţă (cpt.), Nagy, Bratu, Jivan, Kurja, Mirea, Boboc, Bistrian, Ivanova, Mihăilesc.

În urma acestui rezultat Politehnica rămâne pe locul 1, dar avansul de la startul play-off-ului s-a făcut aproape scrum, de la nouă puncte, timişorencele mai au doar +3 faţă de locul 2, Farul. „U” Cluj se poate apropia şi ea la şase puncte dacă învinge, tot azi, pe Csikszereda. Alb-violetele au acum trei eşecuri la rând din cele patru înregistrate în tot campionatul. Ce-i adevărat, după cel cu „U” de acasă, la mijlocul săptămânii în duelul de Cupă cu ciucanele au fost folosite şi alte jucătoare, chiar mai tinere. Dar săptămâna s-a încheiat trist prin acest 0-3 pe litoral. Peste şase zile (sâmbătă, ora 12) timişorencele joacă din nou cu Csikszereda, pe care a învins-o în runda I de play-off acasă, de această dată jocul e la Miercurea Ciuc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.