Politehnica Femina a pierdut la limită primul duel cu „U” Cluj din...

Politehnica Femina a pierdut la limită primul duel cu „U” Cluj din play-off

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Timișoara Femina / Facebook

Politehnica Femina a suferit un eşec la limită astăzi, scor 0-1, cu rivala „U” Cluj, în runda a doua a play-off-ului elitei. Singurul gol al partidei de pe „Ştiinţa” a fost marcat pe final.

Dacă pe finalul sezonului regular elevele pregătite de Mirel Albon s-au impus cu 2-0 tot la Timişoara, prima întâlnire din cele patru din play-off cu ardelencele a fost cedată. Poli a părut mai mulţumită cu egalul şi tocmai când alb-violetele au avansat mai mult în teren au fost surprinse pe contraatac, în minutul 83, când Ţabur nu a mai putut fi oprită nici de Bratu şi nici de Câmpean. Jucătoarea lui „U” a scăpat unu la unu cu portarul şi a marcat cu un şut pe zonă centrală.


În ciuda unei presiuni pe finala la poarta oaspetelor, bănăţencele nu au mai reuşit să-şi creeze ocazii clare de a marca.

A fost doar al doilea eşec din acest sezon pentru timişorence şi primul cu „U”.

Politehnica a început în formula: Câmpean – Meluţă (cpt.), Nagy, Bratu, Jivan, Kurja, Mirea, Bistrian, Scaramelo, Ivanova, Mihăilesc.

În urma acestui rezultat Politehnica Femina rămâne cu 38 de puncte, pe locul 1, dar avansul s-a micşorat faţă de principalele urmăritoare. Farul e acum la doar şase puncte distanţă, după succesul de ieri cu 3-2 de la Miercurea Ciuc, în timp ce clujencele s-au apropiat la nouă puncte.

Pentru alb-violete urmează un meci în Cupă, tot acasă, cu Csikszereda, miercuri, de la ora 15.

În campionat urmează runda a 3-a a play-off-ului, ceea ce înseamnă pentru timişorence o deplasare foarte importantă, pe terenul Farului. Jocul e programat duminică, 24 martie, de la ora 13.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.