Traseu aplicativ pentru copii, dresaj canin de Ziua Jandarmeriei, dar și Ateliere...

Traseu aplicativ pentru copii, dresaj canin de Ziua Jandarmeriei, dar și Ateliere de Creație, Teatru de Păpuși și competiție de șah, în Iulius Town

0
DISTRIBUIȚI

Imaginația este una dintre aptitudinile pe care cei mici o pot modela până când nimic nu li se va mai părea imposibil, iar orice joc aparent banal va deveni o adevărată lume a fantasticului, plină de aventuri. În acest weekend, la Iulius Town am pregătit mai multe activități dedicate copiilor, printre care și o competiție de șah, Ateliere de creație și facepainting, dar și Teatru de Păpuși. Tot în acest final de săptămână, vom marca Ziua Jandarmeriei, iar reprezentanți ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș vor susține prezentări tehnice, ateliere pentru copii, și vor aduce câini special antrenați.

Ziua Jandarmeriei este marcată la Iulius Town prin activități dedicate tuturor membrilor familiei, susținute de reprezentanți ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș. Sâmbătă, 30 martie 2024, în Iulius Gardens, începând cu ora 14:00, vor avea loc prezentări de tehnică și echipament, expunere de autovehicule speciale, dar și demonstrații de dresaj canin. Mai mult, cei mici sunt încurajați să participe la circuitele personalizate pentru ei, cu obstacole ușoare, care îi provoacă să treacă de jaloane, să meargă pe bârnă și să își depășească limitele.


Cei care doresc să afle mai multe, pot discuta cu reprezentanți ai instituției care vor prezenta oferta educațională, în zona evenimentului.

Tot sâmbătă, în Atriumul Iulius Town are loc și competiția Șah în Școală. Turneul este dedicat pentru toate nivelele de experiență, scopul evenimentului fiind promovării șahului în rândul elevilor. Șah în școală va începe de la ora 10.00, iar cei mai iscusiți jucători își vor pune în evidență aptitudinile de a anticipa mișcările adversarului, dar și gândirea strategică.

Ziua de sâmbătă continuă pentru cei mici în piațeta Intersport din Iulius Mall, unde au loc Atelierele de Creație și Facepainting. În intervalul orar 16:00 – 19:00, sunt așteptați să „se transforme” în cei mai curajoși eroi și să decoreze rucsaci pentru sport. Participarea la Ateliere este gratuită, în baza locurilor disponibile. Toate materialele sunt gratuite, fiind puse la dispoziție de Iulius Town.

Teatrul de Păpuși revine și în această duminică, de la ora 11:00, în food court-ul Iulius Town, cu o piesă menită să îi învețe pe cei mici despre dorința de a deveni mai buni. „Rățușca cea urâtă” va fi pusă în scenă în acest final de săptămână.

Vino cu cel mic la Iulius Town și descoperiți împreună cele mai potrivite activități pentru un weekend reușit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.