Un „terorist” al şoselelor din Austria, prins în flagrant de poliţiştii din...

Un „terorist” al şoselelor din Austria, prins în flagrant de poliţiştii din vestul ţării. UPDATE Pasager-surpriză găsit lângă şofer

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă

Un cetăţean austriac a fost prins de poliţiştii arădeni în timp ce conducea posibil sub influenţa drogurilor o maşină neînmatriculată dar cu un număr fals.

Sâmbătă seara, în jurul orei 22.58, polițiștii Biroului Rutier au depistat bărbatul de 44 de ani în timp ce conducea un autoturism pe Calea Romanilor.

„Din verificări a reieșit că autoturismul nu este înmatriculat, iar numărul de înmatriculare aplicat pe autoturism este fals. Testarea cu aparatul din dotare a indicat posibila prezență a substanțelor psihoactive.


Bărbatul este cercetat penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe, conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul cu număr de înmatriculare fals”, a transmis IPJ Arad.

UPDATE IPJ Arad a anunțat că face verificări după ce se pare că în mașina condusă sâmbătă seara de un cetățean austriac, care nu era înmatriculată și avea numere false, s-ar fi aflat un polițist care era în timpul liber.

„Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Arad a dispus efectuarea de verificări, prin Compartimentul Control Intern, în vederea stabilirii stării de fapt și luării măsurilor legale”, a anunțat Poliția Arad, „având în vedere prezența în calitate de pasager a unui polițist, alături de șoferul austriac”.

Un cetățean austriac a fost prins sâmbătă seara pe o stradă din Arad la volanul unie mașini neînmatriculate care avea montate numere false. Testarea bărbatului cu aparatul din dotare a indicat posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Bărbatul de 44 de ani a fost dus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice și stabilirii cu exactitate a consumului substanțe interzise.

Bărbatul este cercetat penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe, conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul cu număr de înmatriculare fals.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.