Vino să afli de la expertul financiar Iancu Guda cum să îţi...

Vino să afli de la expertul financiar Iancu Guda cum să îţi gestionezi eficient bugetul și să faci economii. Conferinţa „Deştepţi cu banii” are loc joi, la Iulius Town

0
DISTRIBUIȚI
<


p>Au mai rămas două zile până la conferinţa „Deștepți cu banii”,  care va avea loc în sălile de evenimente Iulius Congress Hall din Iulius Town. Pe 14 martie, veţi afla de la expertul financiar Iancu Guda şi de la alţi specialişti în domeniu cum să îţi gestionezi eficient bugetul.

Conferinţa „Deştepţi cu banii”, de la Iulius Congress Hall, va avea loc joi, 14 martie 2024, de la ora 13:30 şi este dedicată antreprenorilor și persoanelor care vor să își investească într-un mod inteligent economiile şi să îşi construiască un viitor financiar sănătos.

Cum să te pregătești pentru investiții inteligente, cum să gestionezi riscurile, cum să investești în acțiuni, obligațiuni și alte instrumente financiare, cum să îți gestionezi bugetul şi cum poţi să economiseşti – sunt o parte dintre întrebările la care poţi afla răspunsurile în cadrul conferinţei.

Iancu Guda – expert financiar, autor și producător al emisiunii ,,Bani în mișcare”, Laura Hexan – Global Capital Markets, Head of Retail Sales BCR și Horia Braun – CEO Erste Asset Management vor susține o sesiune extinsă de educație financiară, care îi vor aduce pe cei prezenți cu un pas mai aproape de realizarea obiectivelor de economisire și investiții.

Evenimentul este organizat de IULIUS cu sprijinul BCR, cu misiunea de a normaliza, la nivelul societății românești, conversațiile despre bani, planificare și independență financiară.  BCR a depășit pragul de 1 milion de români care au trecut prin programele de educație financiară ale băncii – Școala de Bani și Coaching Financiar.

Investește în tine prin alegeri financiare inteligente!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.