Atac devastator al fostului șef USR Timiș: „Mă simt folosit. Filiala este...

Atac devastator al fostului șef USR Timiș: „Mă simt folosit. Filiala este astăzi un instrument de manevră nu doar pentru Dominic, ci mai nou și pentru Nica”

2
DISTRIBUIȚI

Unul dintre oamenii de bază ai USR Timiș în ultimii ani, fost președinte al filialei, Cristian Moș a lansat astăzi un atac dur la Dominic Fritz, criticând aspru starea actuală a partidului pe plan local.

Într-un mesaj postat pe grupul de Facebook al membrilor USR Timiș, vicepreședintele consiliului județean le reamintește colegilor despre drumul parcrus din 2016, de când a preluat funcția de președinte al filialei.

„Cei care mă cunoașteți știți că am țintit mereu cât mai sus. Altfel nici nu cred că se putea ridica filiala județeană. Alături de o parte dintre voi am reușit să facem din USR Timiș, pe vremea aia, cea mai puternică filială din țară, cu cei mai mulți membri și cu rezultate foarte bune la toate alegerile. În 2020, cu votul vostru și al timișenilor, am fost trimis ca vicepreședinte în Consiliul Județean Timiș. Mi-am propus atunci ca munca mea de acolo să fie o carte de vizită bună pentru USR Timiș. Eram singurul userist din executivul CJT, într-un mediu ostil unde preocuparea numărul unu a colegilor din executiv era în ce moduri mai pot sabota USR-ul și pe colegii din primăria Timișoara. Absurd, penibil, contraproductiv – dar așa era. În tot acest timp nu m-am plâns niciodată, am continuat să lucrez pentru proiectele inițiate de echipa mea, alături de angajații din CJT care au înțeles că pentru mine tot ce contează este să facem bine pentru timișeni. Motivul pentru care am ales să nu fac un scandal public de fiecare dată când lucrurile nu mergeau așa cum trebuia a fost pentru că știam că am de-a face cu oameni foarte orgolioși și că riscam să pun în pericol succesul unor proiecte la care se lucrase foarte foarte mult”, a povestit Cristian Moș.

Acesta a renunțat la ideea de a mai candida pentru conducerea filialei în 2021 cu încrederea că până la alegerile din acest an USR Timiș va fi forța dominantă în politica din județ, însă acum se declară dezamăgit de faptul că USR a ajuns să se teamă de Robu și „să dea mâna cu Nica”.

„Eu mă simt păcălit.


Filiala USR Timiș este astăzi un instrument de manevră nu doar pentru Dominic, ci mai nou și pentru Nica
. ADN-ul USR nu mai există. Ne-am mânjit, am intrat în troaca lor. USR Timiș a devenit oficial un partid «toți la fel». USR Timiș nu e cu nimic mai diferit astăzi de restul partidelor și asta din cauza politicii greșite pe care Fritz a vrut s-o ducă. Partide cu care astăzi Dominic stă la masa discuțiilor și poartă cele mai proaste negocieri din istoria filialei. Nici măcar cu PLUS – partid care era făurit din același material cu noi- nu am negocitat așa cum a făcut-o el acum pentru lista de consilieri județeni. USR trebuia să fie cap de afiș, în jurul nostru să se construiască mai departe, nu să plecăm capul și să ne dăm și hainele de pe noi pentru că… ne e frică! Astăzi Fritz se ține de mână cu Orban și Băsescu, unii dintre dinozaurii din cauza cărora noi restul am intrat în politică. Incapabil să aibă încredere în forța noastră ca echipă a ales să joace murdar, să fac pacturi cu cele mai îndoielnice personaje din peisajul politic local, să se comporte exact ca un politician de rit vechi”, mai spune mesajul lui Moș.

„USR Timiș a crescut fiind o echipă – astăzi echipa nu mai există, există doar orgolii și interese pe persoană fizică! Personal cred că filiala pentru care am tras atâta timp se află în moarte clinică, nu știu ce sau dacă o să mai poată fi resucitată vreodată. Nu pot să spun că regret că am tras pentru acest proiect – am cunoscut oameni buni, muncitori, extraordinari, alături de care am învățat și am ridicat. Dar, îmi pare rău că am avut încredere în Dominic și că l-am crezut când ne spunea că îi pasă de filiala noastră județeană, ne-a păcălit doar ca să aibă o masă de manevră la momentul potrivit, doar că n-a luat în calcul că useriștii nu sunt «ca restul», de asta azi nu avem destui membri activi în plină campanie electorală”, a mai scris Cristian Moș.

2 COMENTARII

  1. Cand a fost Fritz un om de valoare ? Un om care isi ascunde diploma nu poate sa aiba nici o valoare. Nevasta lui Fritz est sau nu membra a Partidului COmunist Chinez ? A fost ? De ce nu se vorbeste si despre acest subiect ?

  2. USR-iştii – nulităţi fără şcoală, experienţă şi ştiinţă de a conduce ceva, puşi de sistemul care ascultă de Soroş – Băsescu – Coldea etc.
    Popescule nu mai cenzura pentru neomarxişti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.